پکرمان  افزایش فروش نسبت به ماه قبل نداشت با این که افزایش نرخ گرفته بود . در کل پکرمان ۳ ماه اخیر خوب بوده ولی هنور به رکورد مهر نرسیده است . 
سهم در اذر ۲۷۶۷ میلیار ریال فروش داشت و نرخ ۴۸۸,۹۵۴ ریال بود .  سهم در ابان ۲۹۸۶ میلیاردریال فروش داشت و نرخ ۳۹۸,۸۴۱ ریال . در مهر ۳۱۱۶ میلیارد ریال و نرخ فروش ۳۸۳,۶۹۴ ریال بود .  در شهریور ۳۵۴۹ و در مرداد ۲۰۰۶ میلیارد ریال فروش داشته است .

مجموعا۹ ماهه به فروش ۲۱۷۴۵ میلیارد ریالی رسیده است. مدت مشابه ۱۱۷۰۱ میلیارد ریال بود و سهم گزارش نه ماهه خوبی را خواهد داشت  .

دسانکو سهمی است که معتقدیم اگر ماه های بعد شبیه اذر باشد تحولات جدی را در سود خواهد داشت  . دسانکو اذر رویایی داشت . سهمی که شهریور ۵۰۳ میلیارد ریال و مهر ۴۳۱ میلیارد ریال شد دوباره ابان با رشد ۵۶۵ میلیارد ریال فروش داشته و اذر به ۸۱۸ میلیارد ریالی رسیده است .
۳۴۸۲ میلیارد ریال فروش ۹ ماهه داشته است مدت مشابه قبل ۱۲۸۷ میلیارد ریال بوده است حتی سهم ۹ ماهه خوبی را هم خواهد زد و میتواند به تحقق ۸۰۰ ریال سود نزدیک شود .

در سقاین از خرید سهام سه شرکت سیمان صوفیان، سیمان مازندران و سیمان فارس به مبلغ ۶/ ۵۴ میلیارد تومان خبر داده است. از این رقم حدود ۲۰ میلیارد تومان به سهام شرکت صوفیان اختصاص یافته است، ۵/ ۲۹ میلیارد تومان دیگر هم از شرکت سیمان مازندران و ۵ میلیارد هم از شرکت فارس سهام خریداری شده است. به این ترتیب ۰۸/ ۱ درصد از «سصوفی» به مالکیت شرکت سیمان قاین در این شرکت اضافه شد. قبلا درصد مالکیت این شرکت در «سصوفی» کمتر از یک درصد بود. درصد مالکیت شرکت قاین در «سمازن» هم از ۵۵/ ۲ قبلی به ۴۸/ ۴ درصد رسید. اما از آنجا که قبلا شرکت قاین هیچ سهامی در «سفار» نداشته، با این معامله درصد مالکیت‌اش در آن شرکت به ۲۴/ ۰ درصد رسیده است.

۵۰۰ تن میلگرد سایز ۲۳ برای اولین بار در بورس کالای ایران عرضه شد.

به گزارشپایگاه خبری بازارسرمایه (سنا) و به نقل از خبرگزاری صداوسیما، مدیر بازاریابی و فروش داخلی کارخانه ذوب آهن گفت: یک محموله ۵۰۰ تنی میلگرد ساده سایز ۲۳ برای مصارف پیچ تراورس خطوط ریلی مطابق با استاندارد DIN۱۰۰۶۰۰ در بورس کالا عرضه شد.

محمدرضا کجباف ارزش تقریبی این محموله را بیش از ۷۵ میلیارد ریال برشمرد و افزود: این سایز میلگرد برای نخستین بار در کارخانه ذوب اهن اصفهان تولید شده و کشور از واردات این محصول فولادی بی‌نیاز شده است.

عضو هیات رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بازار فولاد، بازاری استراتژیک و مهم در کشور است که باید بمانند جنس «فولاد» این بازار را محکم و استوار پیش ببریم تا مانند سال‌های اخیر در مسیر رشد تولید و صادرات قدم برداریم؛ در این حوزه اجماع دولت و مجلس و فعالان و سیاست‌گذاران صنعت، عرضه کامل فولاد در بستر شفاف بورس کالاست تا خواسته‌های تمام زنجیره تولید تامین شود.

به گزارش پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا) و به نقل از کالا خبر، سید کاظم موسوی اظهار داشت: نمایندگان مجلس به همراه دولت طی ماه های اخیر شرایط بازار فولاد کشور را از جوانب مختلف بررسی کرده اند که ماحصل این بررسی ها عرضه کامل فولاد در بورس کالا به منظور تامین نیاز آسان صنایع داخلی و واقعی سازی و شفافیت قیمت ها در کنار تقویت صادرات بوده است.

وی افزود: در جلساتی که با نمایندگان وزارت صمت برگزار شده و نتایج آن نیز نمایان است، بازار فولاد با رشد عرضه ها در بورس در مسیر ساماندهی قرار گرفته و این موضوع نوید دهنده اتفاقی روشن در صنعت فولاد، رشد هم زمان صنایع بالا و پایین دستی در کنار تقویت بورس کالا است.

موسوی گفت: شاید بعضا با نوسان قیمت محصولات فولادی مواجه باشیم اما دولت با فراهم آوردن شرایط عرضه کامل این محصولات در بورس کالا به بهبود شرایط بازار کمک کرده که استمرار این روند، قطعا اثر ویژه ای در جلوگیری از نوسان های کاذب قیمتی و وارد شدن آسیب به این صنعت خواهد داشت.

این نماینده مجلس تصریح کرد: گزارشاتی که از بازار طی هفته های گذشته به ما رسیده، نشان دهنده آن است که قیمت و میزان عرضه فولاد بهبود یافته اما به مرور باید با عرضه کامل زنجیره به نقطه آرامش و مطلوب برسیم؛ همچنین تعادل و کاهش نرخ ارز در چندماه اخیر و کاهش انتظارات تورمی نیز نشان دهنده حرکت دولت همسو با خواسته مجلس است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: بورس کالا یک مکانیسم کارآمد است که بازارهای کالایی کشور برای رهایی از ساختار غیرشفاف نیازمند این بستر معاملاتی است، بنابراین مجلس و دولت باید زیرساخت های لازم را برای تسهیل عرضه محصولات در بورس کالا فراهم کنند تا کشور در تامین کالاهای اساسی، رشد اشتغال و ارتقای سطح معیشت مردم مشکلی نداشته باشد.

بازار سرمایه همواره به اصحاب رسانه وابسته است؛ نه در گذشته، حال و نه در آینده امکان جدایی رسانه از این بازار متصور نبوده و نیست و رسانه ها نه یک مهمان گذرا که خود جزئی از خانواده بازار سرمایه هستند.

سیاوش وکیلی، مدیرروابط عمومی و امور بین الملل سازمان بورس و اوارق بهادار ضمن بیان مطلب فوق در خصوص اهمیت نقش رسانه ها در حوزه بازار سرمایه به پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، گفت: امروز به رغم رشد خیره کننده بازار سرمایه از بسط فرهنگ سرمایه گذاری صحیح فاصله داریم. هرچند نهاد ناظر بازار سرمایه برنامه ریزی فرهنگی گسترده ای را آغاز کرده و این مسیر را ادامه می دهد، اما باید تاکید کنم فرآیند فرهنگ سازی در همه زمینه ها و عرصه ها از جمله بازار سرمایه بدون کمک و همراهی رسانه های جمعی مقدور نیست. امروز با توجه به تغییرات جدی و رشد فراگیر بازار سرمایه، بیش از هر زمان دیگری به رسانه های تاثیرگذار در حوزه بورس نیاز داریم.

وی با اشاره به اینکه کمیت، کیفیت، دقت و اعتبار اخبار از اهمیت بسزایی در بازار سرمایه برخوردار است، ادامه داد: بازار سرمایه مبتنی بر تبادل اطلاعات لحظه‌ای است و اخبار بر فعالیت‌ها و تصمیمات جاری سرمایه گذاران اثر گذار است.

این مدیر باسابقه بورسی با بیان اینکه رسانه ها رکن پایدار و بی بدیل بازار سرمایه هستند و بدون رسانه که نماینده واقعی افکار عمومی است، بنیان های این بازار تکمیل نمی شود، افزود: پایه داد و ستد در بازار سرمایه بر اساس تحلیل های عقلانی، علمی و منطقی است. از سوی دیگر افزایش بازدهی در بازار سرمایه به عمق و سطح تحلیل وابسته است. در این میان رسانه ها می توانند در همه حوزه ها از جمله اقتصاد و همچنین بازار سرمایه سطح تحلیل مخاطبین را ارتقا دهند و کم هزینه ترین ابزار انتقال اطلاعات هستند.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بورس اضافه کرد: آموزش فرهنگ داد و ستد بر اساس تحلیل، با تکیه بر توان و هدایت رسانه های جمعی محقق می شود و مسئولیت فرهنگ سازی آن بر دوش رسانه ها است؛ تنها با کمک خبرنگاران و رسانه های جمعی زمینه بسط مفاهیم بازار سرمایه در کشور هموار و فرهنگ سرمایه گذاری صحیح در سرتاسر ایران اسلامی فراگیر می شود. در واقع نقش رسانه‌ها از کارویژه ارتباط بین مردم و مسؤولان فراتر رفته و نقش‌های جدیدی مانند آموزش به خروجی کار آنها اضافه شده است.

مدیر روابط عمومی سازمان بورس ادامه داد: رسانه ها می توانند با راه اندازی کمپین های اطلاع رسانی در فضای مجازی و افزایش تولید محصولات سمعی و بصری به ارتقای سطح سواد مالی جامعه کمک و مزایای هدایت نقدینگی به بخش مولد اقتصاد و زیان بازار های غیر مولد را به مخاطبین منتقل کنند. این امر بخشی از رسالت رسانه ای آنها است و در ماده دوم قانون مطبوعات نیز به رسالت رسانه ای و ابعاد آن تاکید شده است.

سیاوش وکیلی با اشاره به آیه شریفه  “ن والقلم و مایسطرون”، افزود: البته رسانه ها در شرایط فعلی علاوه بر موضوع فرهنگ سازی و آموزش بیش از هر چیزی باید به صحت اخبار نیز توجه کنند. آموزش مقابله با اخبار جعلی و نحوه کسب اطلاعات صحیح از فضای مجازی یکی از مهمترین کارویژه های فرهنگ سازی رسانه است. رسانه ها می توانند چگونگی رویارویی با اخبار جعلی را به شکل گسترده به جامعه منتقل کنند.

وی افزود: اینکه سهامداران باید از چه مراجعی برای دسترسی به اخبار بازار استفاده کنند و کدام مراجع مخرب بازارسرمایه هستند نیز تنها از طریق رسانه به جامعه منتقل می شود.

مدیرروابط عمومی و امور بین الملل سازمان بورس با تاکید بر اینکه اخبار جعلی آفت بازار سرمایه است و  تنها در صورتی که شبکه های اجتماعی اخبار صحیح منتشر کنند در این بازار پایدار خواهند بود، گفت: انتشار شایعات در شبکه های اجتماعی علاوه بر اینکه به دیگران آسیب می زند هویت رسانه ای را نیز مخدوش می کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *