اخبار روز

قیمت طلا در هفته های گذشته بارها تحت فشار قرار گرفته و کاهشی شده است اما در روز های اخیر مقاومت بسیار خوبی در برابر سقوط نشان داده و توانسته است خود را در سطوح بالایی حفظ کند.

در روز گذشته امیدواری به اوراق قرضه آمریکا و کنترل تورم بعد از آن، اونس را تا کانال ۱۷۲۰ به عقب راند اما پس از انتشار داده های منفی اقتصادی و همچنین نشست رهبران اروپا به بالای 1730 دلار بازگشت.

موسسه مورگان می گوید فدرال رزرو، بسته های حمایتی بایدن که مرتب در حال تصویب شدن هستند و بهبود وضعیت کرونا، روند بازارهای موازی را تعیین می کند.

با اینحال وجود نرخ بازدهی اوراق قرضه، بهبود اقتصادی آمریکا، قدرت پیدا کردن شاخص دلار و افزایش جنگ تجاری با چین در کانون توجهات خواهند بود.

آمارهای اقتصادی دیروز به نفع اونس بود تا در صورت کلوز آخر هفته اونس در کانال 1730 دلار برای سکه و طلای تهران مهم خواهد بود.

سکه با حمایت مهم 11200 تومانی در همین کانال ماند و تخلیه حباب مثبت سکه ناشی از سیگنال سفر وزیر امور خارجه چین به تهران و ناامیدی به روند دلار است.

با درهم تهران در کانال ۶۹۰۰ تومان، محدوده کانالی ۱۰۹۰۰ تا ۱۱٢٠٠ تومان برای سکه تهران قابل پیش بینی است. سکه زیر مرز ۱۰۸۰۰ کاهشی و بالای کانال ۱۱۲۰۰ افزایشی محسوب می گردد.

پیش بینی می شود که با روند افزایشی اونس در کانال 1730 دلار و ورود دلار تهران به کانال 25100 تومان سکه و طلای تهران در روند افزایشی خود خواهند ماند.

منبع: سایت طلا

 

اخبار روز

سایت طلا : در روز های اخیر بازار در تعطیلات سال نو قرار داشته و تغییرات زیادی را تجربه نکرده است اما اخبار مختلف باعث شده است تا معامله گران با نهایت احتیاط به بازار دلار نگاه کنند.

با سفر امروز وزیر امور خارجه چین به تهران فضای احتیاط بر بازار دلار حاکم هست و بازار ساز دیروز، دلار نیمایی و دلار صرافی ملی را تا بازگشایی بورس تهران در کانالهای 22 و 23 هزار تومان نگه داشت.

لذا دلار کماکان به اخبار سیاسی حساس هست و برای افزایشی و تثبیت قیمت به درهم بالای کانال 7000 تومان نیاز دارد. با توجه به ماندن درهم در کانال 6900 تومان، دلار تهران را در محدوده ۲۴۹۰۰ تا ۲۵۵۰۰ تومان باقی خواهد ماند.

شنیده های برجامی حاکی از این است که آمریکا به دنبال اعطای دو امتیاز به ایران با نام « اقدام سازنده» بود که اولا ۱۵ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد گردد و دوم اجازه سرمایه گذاری اروپا در ایران را می دهد ولی ایران جهت حسن نیت به دنبال رفع تحریم ها است.

دلار در روز گذشته کماکان در محدوده رنج شده 24900 تا 25150 تومان باقی ماند. با سفر وزیر امورخارجه چین به تهران، امروز سند ۲۵ ساله ایران و چین امضا می شود.

بستن قرارداد 25 ساله ممکن است 500 میلیارد دلار به کشور تزریق کند و به نظر می رسد این روند به نفع بورس باشد ولی هر اتفاقی می تواند روند بازار را تحریک کند.

کماکان دلار برای افزایشی شدن نیاز به درهم بالای 7000 تومان دارد تا در کانال 25200 تثبیت گردد و محدوده 24500 تا 25150 محدوده رنج دلار محسوب می گردد.

امروز قیمت دلار در صرافی ملی 683 تومان افزایش یافته و به 24643 تومان رسید. یورو نیز با 374 تومان افزایش به 28663 تومان رسید.

دلار نیمایی هم مجددا وارد کانال 23 تومان گردید تا دلار تهران در محدوده 25100 تا 25500 تومان قابل پیش بینی باشد. اگر دلار تهران در کانال 25200 تثبیت نگردد احتمال برگشت قیمت را دارد.

اخبار روز

نوید خاندوزی کارشناس بازار سرمایه، ضمن بررسی روند معاملات سال ۹۹ و چشم‌انداز سال ۱۴۰۰ گفت: در مجموع فوران پول بود که بازارسرمایه را در ابتدای سال با روزهای بسیار عجیبی مواجه کرد. در دوران اوج بازار شاهد ارزش معاملات روزانه‌ای بالغ‌ بر ۲۵ هزار میلیارد تومان بودیم، این در حالی بود که طی دوره‌ای نه‌ چندان دور در بهترین شرایط ارزش معاملات بازار نهایتاً به ۵ هزار میلیارد تومان می‌رسید.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، نوید خاندوزی ضمن اشاره به جهش‌های بی‌سابقه ابتدای سال گفت: رشدهای هیجانی در ابتدای سال، در حالی رخ داد که شاهد ریزش بازارهای جهانی و قیمت ۱۳ هزارتومانی دلار در سامانه نیما بودیم، اما بازار سرمایه در عجیب‌ترین شرایط ممکن رشد می‌کرد که عاملی جز هجوم نقدینگی نداشت.

 این تحلیلگر بازار سرمایه با اشاره به اینکه موج نقدینگی در ابتدای سال گذشته با تصور اینکه بازار سهام، گزینه‌ای جذاب و ارزان برای سرمایه‌گذاری است وارد بازار شد، گفت: نکته دیگر اینکه این جریان پول با دانش کم وارد شد و با این آگاهی پایین روند ورود پول با سرعت بیشتری در ماه‌های بعدی ادامه داشت.

خاندوزی با اشاره به اینکه در آن دوران تب بازار سرمایه همه جامعه را در برگرفته بود، گفت: اکثریت مردم بدون دانش و آگاهی دل به دریای بازار سرمایه زدند، البته در آن‌سو هم برخی بی‌تدبیری‌ها و اتفاق‌هایی رخ داد که همگی دست‌ به‌ دست هم داد تا بازار سرمایه کشور پنج ماه عجیب را در تاریخ خود ثبت کند.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه مجموع موارد بالا جریان ۵ ماهه ابتدای سال را رقم زد، ادامه داد: اگر قرار بود مکانیزم درست عرضه و تقاضا در بازار آن دوران اجرا می‌شد، باید حقوقی‌ها در یک مقطع مناسب که بازار کشش لازم را داشت اقدام به عرضه سهام می‌کردند، اما این اتفاق رخ نداد و این روند دائم به تعویق افتاد و قیمت‌ها را به نقاط بسیار بالایی رساند.

 وی در ادامه مرور روزهای اوج بازار و رسیدن به دوران ریزش گفت: با رسیدن قیمت‌ها به سطوحی بسیار غیرمنطقی و در همان روزهای اوج که تقریباً از نیمه‌های تیرماه بود حقوقی‌های بزرگ، دولت، سهامداران عدالت همگی به‌عنوان چند دست قوی عرضه وارد بازار شدند و در یک نقطه‌ای تقاضا ضعیف و عقب‌نشینی کرد، همان نقطه بود که ریزش شدیدی قیمت‌ها آغاز شد.

 خاندوزی با تأکید بر اینکه همان هیجان پولی که باقدرت و طوفانی وارد بازار شد در آن دوران تصمیم گرفت با همان قدرت و شدت از بازار خارج شود، ادامه داد: این خروج پول دردناک باعث شد سال ۹۹ هرچند در برهه‌ای از زمان شیرین باشد اما زیان‌های تلخی را هم به همراه داشته باشد.

 وی  با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاران بسیاری در دوران اوج قیمت‌ها بدون تحلیل و صرفاً هیجانی وارد بازار شدند و هم‌اکنون ضررهای سنگینی را تجربه می‌کنند، تصریح کرد: البته اگر سرمایه‌گذاران دارایی‌های بنیادی و ارزشمندی را انتخاب کرده باشند، قطعاً با توجه به انتظارات تورمی می‌توان پیش‌بینی کرد طی دوره‌های زمانی بلندمدت می‌توانند زیان‌ها را جبران و حتی به سود هم برسند، چون اقتصاد کشور تورمی است. از سویی دیگر اهالی قدیمی و باسابقه بازار سرمایه می‌دانند که همیشه ضررهای بازار سرمایه در همین بازار جبران می‌شود مشروط بر اینکه با دانش و عقلانیت حرکت کنیم.

اخبار روز

رییس کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر اینکه بازار سرمایه می‌تواند نقش آفرینی مثبتی را در زمینه تحقق شعار سال ۱۴۰۰ داشته باشد، گفت: جذب منابع توسط بورس به شرط آنکه این منابع به صورت مستقیم وارد تولید شود بسیار کارساز خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، به نقل از ایرنا، غلامرضا مصباحی مقدم به راه های تحقق شعار سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه مشکلات اقتصادی کشور از راه تولید برطرف می شوند؛ بنابراین شعار سال ۱۴۰۰ مانند دو سال گذشته با محوریت  تولید نامگذاری شده است.

وی با تاکید بر اینکه رونق اقتصادی، اشتغال و ثبات قیمت ها از راه تولید ایجاد می شوند، گفت: برای ثبات قیمت ها عامل دیگری مانند نقدینگی وجود دارد که باید رشد آن براساس رشد تولید صورت گیرد و نباید به هیچ عنوان نقدینگی تا چند برابر تولید، رشد کند زیرا این امر موجب بی ثباتی قیمت ها خواهد شد.

به گفته دکتر مصباحی مقدم، رشد تولید تاثیرگذار در تعادل قیمت ها است اما در کنار آن باید به طور حتم حمایت از تولید صورت گیرد.

همکاری وزارتخانه‌ها برای تحقق شعار جهش تولید

رییس کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار خاطرنشان کرد: حمایت از تولید نیازمند این است که دولت و دستگاه های مربوطه مانند وزارت جهاد کشاورزی و وزات صنعت، معدن و تجارت بر مشکلاتی که تولیدکنندگان با آن روبرو هستند نظارت داشته باشند تا هر چه زودتر در صدد برطرف شدن آنها برآیند.

وی با تاکید بر اینکه نیاز تولیدکنندگان تامین مالی  و واردات مواد اولیه برای بخشی از تولید کشور است، گفت: برای مثال در بخش دام و طیور نیاز به واردات کنجاله سویا وجود دارد که باید اقدامی صورت گیرد تا زمینه تسهیل واردات آنها انجام شود، به گونه ای که ضمن کاهش قیمت ها، انجام تولید هم برای تولیدکننده صرفه اقتصادی داشته باشد.

کمک و نظارت بانک ها بر عملکرد تولیدکنندگان

دکتر مصباحی مقدم اظهار داشت: همچنین بانک ها باید کمک و نظارت هایی را بر عملکرد تولیدکنندگان داشته باشند تا مشخص شود منابعی که به عنوان تسهیلات در اختیار تولیدکنندگان قرار می گیرد به صورت دقیق در چه مواردی مصرف می شود.

ممانعت از واردات کالاهای مشابه

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به دیگر موارد رفع موانع تولید اشاره کرد و افزود: باید از واردات کالاهای مشابه به کشور جلوگیری شود، زیرا واردات ها بدون توجه به کالاهایی صورت می گیرد که تولید آن در داخل کشور در حال انجام است و توجهی به این موضوع نمی شود که در کنار میزان تولید در کشور، باز هم نیازی به واردات است یا خیر؟  

وی تاکید کرد: باید اقدامی صورت گیرد تا واردات کالاهایی که مشابه آن در داخل کشور تولید می شود متوقف یا باید به اندازه کسری تولید داخلی در کشور واردات انجام شود.

قاچاق کالا مانعی برای جهش تولید

حجت الاسلام مصباحی مقدم به دیگر مانع جهش تولید در کشور اشاره کرد و افزود: در کنار این مسایل با مانعی دیگر در تولید مانند قاچاق کالا روبرو هستیم، این موضوع به تولیدکننده داخلی که باید مورد حمایت واقع شود بزرگترین ضربه را وارد خواهد کرد؛ بنابراین باید به طور حتم اقدامی صورت گیرد تا موانع لازم برای قاچاق کالا صورت گیرد.

پیچ و خم های اداری

رییس کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه تولیدکنندگان در کنار این مسایل با برخی از پیچ و خم های اداری مواجه می شوند که منجر به ایجاد موانع در تولید کشور خواهد شد، گفت: موانع اداری باید توسط دولت و نمایندگان مجلس شناسایی و هر چه زودتر برطرف شوند، در صورتی که این کمک ها صورت گیرد شاهد رشد و پیشرفت تولید خواهیم بود.

وی ادامه داد: این موضوع باید مدنظر قرار گیرد که در سال ٩٩ شاهد رونق در بخشی از موارد مانند تولید پوشاک، لوازم خانگی و قطعات خودرو بودیم که باید در این زمینه از مسوولان حاضر در کشور تقدیر کرد.

نقش بازار سرمایه در تحقق شعار سال ١۴۰۰

حجت الاسلام مصباحی مقدم با تاکید بر اینکه بازار سرمایه می تواند نقش آفرینی مثبتی را در زمینه تحقق جهش تولید داشته باشد، گفت: سهام مهمترین شرکت های حاضر در کشور در بازار سرمایه حضور دارند؛ به همین دلیل جذب منابع توسط بورس به شرط آنکه این منابع به صورت مستقیم وارد تولید شود بسیار کارساز خواهد بود.

رییس کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار خاطرنشان کرد: افرادی که به دنبال سرمایه گذاری در بورس هستند باید از مهارت لازم برای ورود سرمایه های خود به این بازار برخوردار باشند، در غیر این صورت یا باید از کارشناسان ماهر در این بازار کمک بگیرند یا از صندوق هایی استفاده کنند که مورد اعتماد هستند تا از این طریق سرمایه آنها دچار خسارت نشود.

نقش مثبت بورس کالا در شفافیت قیمت ها

وی در ادامه با اشاره به فعالیت بورس کالا و نقش آن در تحقق شعار سال ۱۴۰۰ گفت: به طور حتم بورس کالا دچار شفافیت قیمت ها در بازار خواهد شد و می تواند نقش بسیار مثبتی را در اقتصاد کشور ایفا کند اما این موضوع نیازمند شرایطی است که باید به طور حتم رعایت شوند.

دکتر مصباحی مقدم اظهار داشت: در ابتدا همه کالاهای مشابهی که تولید می شوند باید از طریق بازار سرمایه عرضه شوند و به هیچ عنوان نباید کالاها را به صورت قطره چکانی در بورس کالا عرضه کنند و بخش قابل توجهی از کالای مدنظر در خارج از بازار عرصه شوند.

رییس کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: این اقدام باعث ایجاد تفاوت قیمتی خواهد شد و خسارت هایی را به سرمایه گذارانی وارد می کند که به دنبال استفاده از بورس کالا هستند.

اخبار روز

به گزارش اقتصادنیوز، امروز بازار سهام نخستین روز کاری سال 1400 را آغاز می‌کند و حالا همه در انتظار نخستین واکنش بازار هستند. بیشتر توجه بورس بازان در روزهایی که بازار تعطیل بود، مربوط به اخبار پیرامون تحولات احیای برجامی و اظهارنظر سیاست‌گذاران درباره دورنمای اقتصاد ایران در سال جدید بود.

اخبار موثر کلان 7 فروردین 1400
در 6 روز ابتدایی سال جاری، مهمترین اخبار پیرامون تحولات احیای برجام بود؛ ایران تاکید کرده اگرچه طرح مخصوصی برای احیای برجام در دست تهیه دارد اما تاکید کرده منتظرست امریکا گام را بردارد. امریکا اما مدعی است اماده بازگشت به برجام است و منتظر طرح ایران.

در تازه ترین اظهارنظرها، فرانک هیپل، دستیار پیشین امنیت ملی در دفتر علم و فناوری کاخ سفید گفته است بایدن می‌داند ورود به برجام قبل از انتخابات ایران ممکن نیست؛ هیپل از این رو تاکید کرده امریکا باید قدم اول را بردارد. سناتور جان مورفی از حزب دموکرات هم گفته که بهتر است امریکا گام اول را بردارد. قطر نیز که به عنوان کشور میانجی میان ایران و امریکا برای احیای برجام فعال شده، اعلام کرده امریکا برای بازگشت به برجام اقدام عملی نکرده است. البته واشنگتن دو روز پیش گفته است: منتظر طرح ایران درباره برجام است.

 جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در نشست خبری مشترک با وزیر امور خارجه امریکا در بروکسل نیز به عنوان هماهنگ کننده برجام مدعی شده، واشنگتن آماده بازگشت به برجام است. دو روز پیش سعید خطیب‎زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با طعنه به مقامات امریکایی گفته بود: قصد نداریم ماه عسل کسی را به هم بزنیم، اما ظاهرا «دیپلماسی» به سبک پومپئو قرار است پابرجا باشد. محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران هم در توییتی نوشته بود: ادعاهای بی پایه و اساس زیادی درباره اقدامات لازم برای احیای برجام مطرح شده است که هدف جا به جا کردن جایگاه مجرم و قربانی را دنبال می کند.

در خبر مهم دیگری که در کانون توجه بورس بازان است؛ فردا شنبه (7 فروردین) قرار است وزرای خارجه ایران و چین با هم دیدار کنند؛.همزمان با سفر دو روزه وانگ ئی، وزیر خارجه چین به ایران این کشور گفته انتظار دارد امریکا گام های عملی را احیای برجام بردارد. وزیر خارجه چین قرار است با حسن روحانی، رئیس جمهور و علی لاریجانی نیز دیدار ‌کند. خبرگزاری‌های رسمی اعلام کرده‌اند دلیل حضور وزیر خارجه چین به خاطر انعقاد تفاهم قرارداد 25 ساله با این کشور است؛در سفر وزیر خارجه چین به ایران برنامه ۲۵ ساله­ همکاری‌های مشترک ایران و چین مرسوم به قرارداد ۲۵ ساله هفته آینده امضا می‌شود. این خبر برای اولین بار در اقتصاد نیوز منتشر شد.

وزارت خارجه چین چند روز پیش از قرارداد نفتی خود با ایران حمایت کرده بود. حتی حسن روحانی، رئیس جمهوری در همین رابطه گفته بود از امسال به بعد صادرات نفت از خلیج فارس و دریای عمان انجام می‌شود.جو بایدن، رئیس جمهور امریکا چند روز پیش هم در اظهارنظرهایی گفته بود که نمیگذارد در زمان ریاست جمهوری اش چین بانفوذترین کشور در جهان شود.

درحالی که خبرها حکایت از درگیری سعودی ها و حزب انصاراله یمن در منطقه دمادم حکایت دارد که اسرائیل مدعی شده ایران یکی از کشتی‌های باریش را مورد اصابت قرار داده است. در خبر دیگری هم، نتایج نهایی انتخابات در اسرائیل حاکی است که احزاب طرفدار بنیامین نتانیاهو موفق به کسب ۵۲ کرسی شده‌اند و احزاب مخالف او ۵۷ کرسی کسب کرده‌اند.

در اخبار مروط به کرونا هم ایران (سفیر ایران در روسیه) از احتمال تولید واکسن روسی تا 15 اردیبهشت خبر داده است. پنج‌شنبه چهارمین محموله واکسن روسی به حجم ۱۰۰ هزار دُز تحویل ایران شده بود. البته اخبار وضعیت کرونا در ایران در 6 روز ابتدایی سال نشان می‌دهد که شرایط نگران‌کننده‌ای در انتظار است و برخی گزارش‌ها حتی مدعی‌اند در صورت تداوم وضعیت کنونی، باید در اواخر فروردین منتظر موج چهارم کرونا باشیم.

اخبار موثر صنایع 7 فروردین 1400
در حوزه صنایع، مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران هم در خبر مهمی از افزایش قابل توجه مقدار گازرسانی به نیروگاه‌ها و صنایع عمده در سال ۹۹ خبر داد؛ بر مبنای این گزارش گازرسانی به نیروگاه‌ها و صنایع عمده بیش از ۸ میلیارد مترمکعب افزایش یافت.

همچنین عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در یک پیام اینستاگرامی پیش بینی کرده اقتصاد ایران در سال 1400 باثبات تر از سال 1399 باشد. براساس گزارش رئیس کل گمرک سال گذشته در مجموع ۱۴۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۷۳ میلیارد دلار از مبادی کشور صادر و وارد شد.

اخبار روز

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به ظرفیت های بازار سرمایه، از برنامه های در دست اقدام این سازمان به منظور تحقق شعار سال سخن گفت.

شعار سال ۱۴۰۰ با درایت و نکته سنجی مقام معظم رهبری با سه محور تولید، پشتیبانی و مانع زدایی طراحی و اعلام شده و سازمان بورس و اوراق بهادار در هر سه حوزه خود را از مخاطبان جدی این رهنمود داهیانه می داند. دو کلیدواژه “تولید” و “سرمایه” در کنار هم رکن رکین توسعه ملی را شکل می دهند و هر گونه تسهیل گری در امر تولید به حرکت شتابان کشور به سمت اهداف راهبردی منتهی خواهد شد.
بازارسرمایه با پتانسیل ذاتی خود در حوزه مبادلات مالی، ساماندهی بازارهای موازی و ایجاد تعادل در نظام اقتصادی، ماموریت حمایت از تولید را دنبال می کند و با هدایت منطقی نقدینگی به بنگاه های مولد با وجود تمامی محدودیت های داخلی و تحریم های بین المللی از توقف چرخ های تولید پیشگیری می کند.

تولید بدون اهرم های مطمئن “پشتیبانی ها” معمولا به کندی صورت می گیرد و بازار سرمایه با تزریق مداوم نقدینگی و طراحی نهادهای پشتیبان نظیر شرکت های تامین سرمایه و برنامه ریزی برای جلوگیری از هدررفت منابع در بخش های غیرمولد، می کوشد تا بستری آرام و مطمئن برای فعالان عرصه تولید، فراهم کند.
پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان در کنار تقویت بازار سنتی از جمله تکالیفی است که شعار سال بر آن دلالت دارد و هر گونه حرکتی که مسیر تولیدگر و مصرف کننده را کوتاه تر کند در گرو پشتیبانی قدرتمند دستگاه های مرتبط است که در سال جاری باید همپوشانی بیشتری داشته باشند.
 برداشتن موانع موجود در مسیر توسعه از جمله تکالیف ذاتی سازمان ها به شمار می رود و در همین راستا سازمان بورس نیز تسریع و ساده سازی فرایند صدور مجوزها را در راس سیاست های خود قرار خواهد داد.
تشویق سرمایه گذاران و ترغیب آنان به حضور گسترده تر در بازار سرمایه تنها با رفع مقررات تشریفاتی و موانع دست و پاگیر اداری امکان پذیر است. بازار سرمایه به عنوان یک از مهمترین  مخاطبان جدی پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی با راهبرد، شناسایی موانع، ارائه راهکار و اقدام عملیاتی برای رفع آن، به میدان خواهد آمد.
تحقق شعار سال با رعایت اصول تقویت نظارت حرفه ای، مداومت در بهبود اعتماد عمومی و تلاش برای دستیابی به هدف “توسعه اقتصادی” با تکیه بر نیروی همه ذینفعان بازار سرمایه، اعم از سهام داران، سرمایه گذاران،  نهادهای مالی، ناشران، صاحب نظران و فعالان رسانه ای، ارکان بازار و  سازمان بورس، در دسترس خواهد بود. ان شاءالله.

 محمد علی دهقان دهنوی
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمشاورهفروشگاهتماس با ما