اخبار روز

در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به بهمن‌ماه سال جاری مجموع درآمد ثبت‌شده طی دوره یک‌ماهه را برابر با ۱.۲۴۲ میلیارد ریال ارائه کرده و از ابتدای سال مالی تا انتهای بهمن‌ماه نیز درآمدی بالغ‌‎بر ۱۵.۲۸۹ میلیارد ریال را به ثبت رسانده است.

بر اساس گزارش صورت گرفته، داده گستر عصر نوین در بهمن‌ماه با کاهش درآمدی ۱۲ درصدی نسبت به ماه گذشته مواجه بوده، در مقایسه با سال گذشته نیز ۳۶ درصد رشد را تجربه کرده، همچنین میزان درآمدی که “های‌وب” از ابتدای سال مالی تاکنون به ثبت رسانده ۱۴۴ درصد افزایش را مشاهده کرده است.

بیشترین میزان درآمدی که طی دوره ماهانه شناسایی‌شده از بخش «فروش تجهیزات سمت مشترکین» با ۴۰۹ میلیارد ریال بوده است.

اخبار روز

قند شیرین خراسان از فروش 2.5 میلیون سهم شرکت قندی زیرمجموعه و کسب سودآوری 3.9 میلیارد تومانی خبر داد .

براین اساس، “قشرین” اعلام کرد: بیست و سوم اسفند ماه تعداد دو میلیون و 600 هزار سهم شرکت قند بیستون ( سهامی عام ) را با سودآوری 3.9 میلیارد تومانی به فروش رسانده است.

اخبار روز

علیرضا محمدی با اشاره به انجام فرآیند قانونی افزایش سرمایه بانک دی گفت: با توجه به صدور مجوز افزایش سرمایه بانک از سوی بانک مرکزی در ۲۸ بهمن ماه ، جلسات متعددی میان مسئولان ارشد بانک و سازمان بورس برای دریافت مجوز از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها و مطالبات و آورده نقدی سهامداران برگزار شده که به محض حصول نتیجه مذاکرات و پیگیری‌ها، اطلاع‌رسانی لازم در این زمینه از طریق مراجع رسمی بانک انجام می‌شود.

وی با اشاره به اتمام مراحل انجام حسابرسی صورت‌های مالی میان‌دوره‌ای افزود: گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی همراه با صورت‌های مالی میان ‌دوره‌ای ۶ ماه نخست سال‌جاری در چند روز آتی ارائه و برای انتشار در کدال قرار خواهد گرفت.

بنابراین گزارش، بانک مرکزی افزایش سرمایه 2244 درصدی از دو محل تجدید ارزیابی سرمایه گذاری های بلندمدت و مطالبات و آورده نقدی سهامداران مشروط به تعهد هیات مدیره برای واگذاری سهام شرکت تولید نیروی برق دماوند را بلامانع اعلام کرد که این بانک پس از از ارزیابی مجدد سهام این شرکت، زمان مجمع فوق العاده را هم مشخص کرده اما برگزاری مجمع منوط به اخذ مجوز از سازمان بورس بوده و در غیر این صورت به زمان دیگری موکول خواهد شد.

اخبار روز

مجمع فوق العاده گروه پاکشو صبح روز شنبه 23 اسفند با دستور جلسه تصمیم گیری درخصوص افزایش سرمایه با حضور 94.7 درصدی سهامداران برگزار و با توجه به صدور مجوز توسط سازمان بورس، افزایش سرمایه 1100 درصدی از دو محل تجدید ارزیابی و سود انباشته به تصویب رسید.

براین اساس، “پاکشو” به منظور اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از 400 میلیارد تومان به 4.8 هزار میلیارد تومان رساند. 4.3 هزار میلیارد تومان از این تامین مالی از محل تجدید ارزیابی و 23.8 میلیارد تومان دیگر از محل سود انباشته اعمال شد.

اخبار روز

ابراهیم جمیلی، رییس خانه اقتصاد ایران معتقد است که رویکرد قیمت‌گذاری دستوری در بازارها بازهم تبعات سنگینش را به اقتصاد نشان داد و از این رو باید نظارت دقیق جای دخالت در بازارها را بگیرد؛ پیش شرط نظارت بر بازارها نیز شفافیت در مبادلات است که تقویت عرضه محصولات در بورس کالا، راهکاری مطلوب برای تحقق شفافیت حداکثری در مبادلات به شمار می رود.

به گزارش پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا) و به نقل از کالا خبر، رییس خانه اقتصاد ایران با اشاره به تبعات قیمت گذاری دستوری در اقتصاد کشور، گفت: اجرای قیمت‌گذاری دستوری هیچگاه در کشور با موفقیت همراه نشده و نخواهد بود؛ در این میان نظارت و رصد دقیق بازارها، قیمت و میزان عرضه و تقاضا و اتخاذ تصمیم های مطلوب در جهت رفع کاستی های بازار از جمله راه حل هایی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

جمیلی با بیان اینکه سیستم توزیع سنتی به درستی عمل نمی کند، گفت: به واسطه توزیع سنتی بسیاری از کالاها و نبود شفافیت در این روند، سیستم نظارتی مناسبی نیز بر روند بازارها وجود ندارد و بدتر آنکه در این شرایط سعی می شود تا قیمت ها به طور دستوری کنترل شود؛ به عبارتی ما در کشور ارائه تخفیف و دستکاری های قیمتی به برخی گروه های کالایی را قبول نداریم و این مسایل نشان می دهد که شاهد نظارت دقیق بر بازار و قیمت ها نیستیم.

به گفته رییس خانه اقتصاد ایران، در یک بازار شفاف و رقابتی، قیمت کالا باید توسط تولیدکننده پیشنهاد شود و بعد از آن براساس سازوکار عرضه و تقاضا، نرخ کشف شود؛ در این بین نظارت دقیق می تواند هشدارهای لازم در زمینه التهاب و نوسان بازار را به سیاست گذاران اعلام کند.

رییس خانه اقتصاد ایران، سازوکار بورس کالا در حوزه مبادلات کالایی کشور را بستری شفاف برای نظارت سیاست گذاران عنوان کرد و گفت: بورس کالا برای شفافیت مبادلات و کشف قیمت کالاها، بستری قانونی و مهم برای اقتصاد است که البته به هیچ عنوان نباید در روند مبادلات این بورس دخالتی از سوی نهادهای بیرونی شود؛ براساس قانون نیز محصولات در بورس کالا براساس عرضه و تقاضا کشف قیمت می شوند و این همان نقطه عطف برای رسیدن به اقتصاد رقابتی و شفاف است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *