فروش سصوفی در اسفند ماه امسال ۴۵.۲ میلیارد تومان بوده است که نسبت به بهمن ماه ۹۹ افزایش ۵۲ درصد داشته است.
مقایسه فروش “سصوفی” در اسفند ماه ۹۹ با ماه مشابه در سال ۹۸ نشان می دهد میزان درآمد شرکت ۵۷ درصد افزایش یافته است.
درامد اسفند ماه این شرکت ۱۹.۵ درصد بیشتر از متوسط فروش سال ۹۹ بوده است
۴.۸۳ درصد از درامد “سصوفی” از طریق فروش صادراتی و ۹۵.۱۷ درصد از درامد شرکت از طریق فروش داخلی بوده است.
شرکت کارخانجات سیمان صوفیان از ابتدای سال مالی تا انتهای اسفند ماه ۹۹ در مجموع مبلغ ۴۵۴.۶ میلیارد فروش داشته است که نسبت به فروش شرکت در مدت مشابه سال۹۸ افزایش ۶۶.۵ درصد داشته است.
مجمع فوق العاده شرکت داروسازی امین قبل از ظهر دیروز با دستور جلسه تصمیم گیری درخصوص افزایش سرمایه با حضور 68.3 درصد سهامداران برگزار و باتوجه به صدور مجوز توسط سازمان بورس، افزایش سرمایه 190 درصدی از دو محل تجدید ارزیابی و سود انباشته تصویب شد.
براین اساس، “دامین” به منظور اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از 135 به 392 میلیارد تومان رساند. 89.7 میلیارد تومان از این تامین مالی از محل سود انباشته و 167.2 میلیارد تومان دیگر از محل تجدید ارزیابی دارایی ها اعمال شد.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است.
فروش قچار در اسفند ماه امسال ۱۳.۵۸ میلیارد تومان بوده است که نسبت به بهمن ماه ۹۹ افزایش ۱۳۵ درصد داشته است.
مقایسه فروش این شرکت در اسفند ماه ۹۹ با ماه مشابه در سال ۹۸ نشان می دهد میزان درآمد شرکت ۵۲ درصد افزایش یافته است.
تمامی درامد این شرکت از طریق فروش داخلی بوده است.
شرکت فرآورده های غذایی و قند چهارمحال از ابتدای سال مالی تا انتهای اسفند ماه ۹۹ در مجموع مبلغ ۳۳۵.۱۲ میلیارد فروش داشته است که نسبت به فروش شرکت در مدت مشابه سال۹۸ افت ۱۰ درصد داشته است.
درآمد ماهیانه شرکت روز دارو در اسفند ماه ۱۳۹۹ معادل ۱۲ میلیارد تومان بوده است که نسبت به بهمن ماه ۹۹ کاهش ۲۹ درصد داشته است.
مقایسه فروش دروز در اسفند ماه ۹۹ با ماه مشابه در سال ۹۸ نشان می دهد میزان درآمد شرکت ۱۷ درصد افزایش یافته است.
درامد اسفند ماه این شرکت روز دارو ۰.۸ درصد کمتر از متوسط فروش سال ۹۹ بوده است.
تمامی درآمد شرکت روز دارو از طریق فروش داخلی بوده است.
سهم از ابتدای سال مالی تا انتهای اسفند ماه ۹۹ در مجموع مبلغ ۱۵۸ میلیارد فروش داشته است که نسبت به فروش شرکت در مدت مشابه سال۹۸ رشد ۳۴ درصد داشته است.
آمار تولید محصولات سه شرکت ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو در سال گذشته براساس اطلاعات سامانه کدال بررسی و با میزان تولیدات در سال مشابه قبل مقایسه شد.
بررسی تولید محصولات ایران خودرو
براین اساس، ایران خودرو در سال ۹۹ بالغ بر ۴۸۰.۳ هزار دستگاه خودرو شامل ۳۴۶.۵ هزار دستگاه در گروه پژو، ۵۵.۲ هزار دستگاه در گروه سمند، ۱۳ هزار و ۳۰ دستگاه رانا و ۵۵.۳ هزار دستگاه دنا، ۹۴ دستگاه دانگفنگ، ۴.۹ هزار دستگاه هایما، ۴.۷ هزار دستگاه در گروه وانت و سایر محصولات، ۱۸۱ دستگاه پژو ۲۰۰۸ و ۱۵۳ دستگاه تارا به عنوان خودروی نوبرانه تولید کرده است.
جمع تولیدات این خودروساز در سال ۹۹ در همسنجی با سال ۹۸ (تولید ۳۹۳.۸ هزار دستگاه خودرو) رشد ۲۱.۹۷ درصدی نشان میدهد.
بنابراین گزارش، از آنجایی که اعمال استانداردهای ایمنی و استانداردهای ۸۵ گانه جدید، تولید پژو ۴۰۵ بنزینی را با افزایش همراه میکرد، دیگر تولید آن مقرون به صرفه نبود و از ۲۲ مرداد پس از ۲۷ سال تولید این محصول در ایران خودرو بنابر تصمیم شورای عالی استاندارد متوقف شد.
بررسی تولید محصولات سایپا
سایپا نیز در سال گذشته ۳۱۷.۳ هزار دستگاه خودرو شامل ۵۰.۴ هزار دستگاه در خانواده پراید، ۲۳۶.۹ هزار دستگاه در خانواده تیبا، ۱۰ دستگاه سراتو، ۱۲۴ دستگاه آریو، ۲۹۰ دستگاه چانگان CS۳۵ و ۲۷.۴ هزار دستگاه وانت پراید (سایپا ۱۵۱) و ۱.۷ هزار دستگاه شاهین به عنوان محصول جدید و نوبرانه تولید کرد.
این خودروساز طی این مدت ۳۶۲ دستگاه خودروی کامل (CBU) به سایر کشورها صادر کرد و جمع تولیدات در مقایسه با سال ۹۸ (تولید ۳۶۳.۳ هزار دستگاه خودرو) افت ۱۲.۶۷ درصدی نشان میدهد.
بررسی تولید محصولات پارسخودرو
مجموع تولیدات پارسخودرو در سال ۹۹ به ۱۰۳ هزار و ۵۵ دستگاه شامل ۲.۹ هزار دستگاه در گروه رنو، ۳.۹ هزار دستگاه در گروه برلیانس، ۲۳.۷ هزار دستگاه در خانواده ایکس ۱۰۰ (پراید)، ۹.۷ هزار دستگاه کوئیک معمولی، ۵۴.۵ هزار دستگاه در گروه کیو ۲۰۰ و ۸.۱ هزار دستگاه در گروه اس۲۰۰ (ساینا) رسید.
مجموع تولیدات این خودروساز در همسنجی با سال ۹۸ (تولید ۱۰۶ هزار و ۷۲ دستگاه خودرو) با افت ۲.۸۴ درصدی همراه بوده است.
بدون دیدگاه