شرکت پارس خزر از برنامه افزایش سرمایه 500 درصدی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و با پنج هدف خبر داد.
براین اساس، لخزر در نظر دارد سرمایه فعلی را از 15.1 به 90.7 میلیارد تومان برساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی با اهداف اصلاح ساختار مالی، کاهش هزینه های مالی، افزایش توان مالی و نقدینگی، کاهش فاصله بین مبلغ سرمایه ثبت شده با مبلغ مورد نظر سازمان بورس و ابقاء در تابلو فرعی بازار اول و نیز تسهیل عملیات نقل و انتقال سهام شرکت در بورس تهران اعمال خواهد شد.
فولاد مبارکه که از ماه های پیش پیگیر افزایش سرمایه 40 درصدی بود بعد از طی مراحل قانونی و ارسال گزارش اظهار نظر حسابرس به سازمان بورس ، همزمان با برگزاری مجمع فوق العاده صبح امروز ، مجوز افزایش سرمایه را از نهاد ناظر بازار سرمایه گرفت .
به این ترتیب سرمایه اسمی 20.9 هزار میلیارد تومانی “فولاد” از دو محل سود انباشته و سایر اندوخته ها به 29.3 هزار میلیارد تومان خواهد رسید تا این شرکت بار دیگر در رتبه بزرگترین شرکت بورسی از لحاظ سرمایه اسمی قرار گیرد.
این افزایش سرمایه ، صرف تامین مخارج بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکت های فرعی و وابسته، تامین بخشی از منابع مورد نیاز جهت تکمیل طرح های توسعه در دست اجرا ( احداث خط نورد گرم شماره 2 ) خواهد شد.
بانک آینده که از 15 دی ماه با اعلام فروش 35 درصد سهام پروژه ایران مال به شرکت حامی کیان سازه به قیمت 29.7 هزار میلیارد تومان از تابلو معاملات غایب بوده از عدم موافقت بانک مرکزی با این مزایده و پیگیری واگذاری سهام این شرکت خبر داد.
این درحالی است که پیرو اعلام قبلی نماد این شرکت به منظور بررسی وضعیت اطلاعاتی تا 7 فروردین ماه مشمول تعلیق بود اما به نظر می رسد با این توضیحات، مقدمات بازگشایی نماد فراهم شود.
براین اساس، “وآیند” پیرو اطلاعیه منتشره 14 دی مبنی بر اعلام نتیجه برگزاری مزایده سهام شرکت توسعه بین الملل ایران مال اعلام کرد: علی رغم ارائه مستندات و مذاکرات مقتضی، بانک مرکزی با اعلام نتیجه برنده مزایده فوق موافقت نکرد. با عنایت به مذاکرات تکمیلی و ارائه اسناد لازم به بانک مذکور این بانک همچنان پیگیر واگذاری سهام شرکت توسعه بین الملل ایران مال، وفق مقررات نظارتی مربوط است.
رئیس سازمان بورس از بررسی نتایج اجرای دامنه نامتقارن در جلسه سه شنبه شورای عالی بورس خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا)، دکتر محمدعلی دهقان دهنوی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، دیشب در گفت و گویی رادیویی، بازارسرمایه را به عنوان یکی از ارکان اصلی تامین مالی در اقتصاد دانست و گفت: از آنجاییکه یکی از مشکلات اقتصادی موجود، کمبود سرمایهگذاری است، مهمترین محلی که میتواند این مشکل را برطرف کند بازارسرمایه است. در حال حاضر تامین مالی در بازارسرمایه از راههای مختلفی مانند عرضه اولیه، افزایش سرمایه و غیره انجام پذیر است و از این رو نقشی که بازار سرمایه در اقتصاد داشته با نقش سیستم بانکی برابری میکند.
رییس سازمان بورس اضافه کرد: این در حالیست که سیستم بانکی تسهیلات بیشتری در این خصوص پرداخت کرده، اما بخش عمده این تسهیلات سرمایه در گردش است که البته این روش در بازارسرمایه هم در شکلهای دیگری انجام می شود، اما بانک ها به طرحهای توسعه ای نیز تسهیلات ارایه کردهاند، با این حال رقم ارایه تسهیلاتشان تفاوت زیادی از میزان ارائه تسهیلات توسط بازارسرمایه ندارد.
بدون دیدگاه