اخبار روز

شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس در دوره سه ماهه منتهی به پایان اسفندماه سال گذشته و بر اساس صورت‌های مالی حسابرسی نشده، موفق به کسب سود خالص ۱۲۰ میلیارد ریالی و معادل ۳.۶۸۴ ریال به ازای هر سهم شده که علیرغم رشد محسوس سودآوری نسبت به دوره مشابه سال گذشته، درآمد و سودآوری شرکت نسبت به سه ماهه قبل از آن کاهش محسوسی را داشته و علت آن نیز ماهیت فصلی تولیدات شرکت است.

از جمله تولیدات شرکت می‌توان به محصولات کشاورزی همانند ذرت دانه‌ای و محصولات دامپروری همچون شیر اشاره کرد.

جمع کل درآمد‌های شرکت در سه ماهه نخست سال مالی معادل ۲۴۹ میلیارد ریال بوده که ۱۳۴درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته به نظر می‌آید و حاشیه سود عملیاتی آن در حدود ۳۰ درصد بوده است.

همچنین، این شرکت در این مدت مبلغ ۵۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال درآمد غیرعملیاتی شناسایی کرده که عمدتا بابت اجاره زمین زراعی بوده است.

اخبار روز

 شرکت بیمه دی در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به اسفندماه سال ۹۹ مجموع پرداختی‌های خود را طی این دوره بابت خسارت‌ها بالغ‌بر ۳ هزار و ۴۸۷ میلیارد ریال اعلام شده و از ابتدای سال مالی تا انتهای اسفندماه نیز میزان پرداختی خسارت‌ها ۲۶ هزار و ۲۹ میلیارد ریال به ثبت رسیده است.

بر اساس این گزارش، بیمه دی میزان خسارت پرداختی که در اسفندماه به ثبت رسانده نسبت به ماه گذشته ۳۹ درصد افزایش داشته و در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته نیز ۳۲ درصد افزایش پرداختی را به همراه داشته، از ابتدای سال مالی تا انتهای اسفندماه میزان پرداختی‌های بیمه دی نسبت به سال گذشته ۱۷ درصد افزایش یافته است.

بیشترین میزان خسارت پرداختی در اسفندماه در اختیار رشته بیمه «درمان» با ۲ هزار و ۸۲۳ میلیارد ریال بوده که نسبت به ماه گذشته ۲۷ درصد افزایش پیدا کرده است.

اخبار روز

شرکت موتوژن از دریافت مجوز افزایش نرخ فروش 15 تا 20 درصدی محصولات گروه الکتروموتورهای صنعتی خبر داد .

براین اساس، طاهر رحیمی مدیرعامل “بموتو” اعلام کرد: شرکت از 28 فروردین اقدام به افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ فروش محصولات تولیدی در گروه الکتروموتورهای صنعتی کرده که اثرات آن در عملکرد سال مالی منتهی به شهریور 1400 نشان داده خواهد شد.

نرخ فروش گروه محصولات صنعتی بطور میانگین 17 درصد، محصولات با پوسته آلومینیومی 15 درصد و محصولات با پوسته چدنی 20 درصد افزایش داشته است.

اخبار روز

شرکت پلی اکریل با عدم دریافت پاسخ درخواست قانونی هیات مدیره برای استرداد کارخانه ها از اقدام پیگیری از مراجع ذیصلاح قانونی و قضایی خبر داد و با افت دو درصدی قیمت سهام و صف فروش روبرو شد.

براین اساس، مهدی زرفشانی مدیرعامل “شپلی” اعلام کرد: پیرو درخواست استرداد کارخانه های پلی اکریل به هیات حمایت از صنایع وزارت صنعت در ۱۴ اسفند و برگزاری چندین جلسه مشترک و اعلام آمادگی هیات مدیره وفق ماده ده قانون حمایت صنعتی و جلوگیری از تعطیلی کارخانه ها و عدم دریافت پاسخ از آن هیات با گذشت بیش از ۴۰ روز از درخواست رسمی و کتبی لذا اظهارنامه قانونی تقدیم اعضای هیات حمایت از صنایع شد.

هیات مدیره در راستای صیانت از حقوق سهامداران و جلوگیری از تضییع بیش از پیش حقوق آنها و با توجه به عدم شفافیت مالی در اداره کارخانه های پلی اکریل توسط مدیران منصوب هیات حمایت از صنایع چنانچه پاسخ مطالبه قانونی را دریافت نکنند، اقدام به پیگیری از مراجع ذیصلاح قانونی و قضایی خواهد کرد.

اخبار روز

معاون سرمایه گذاری و توسعه بازار شرکت تأمین سرمایه امید، طرح  سازمان بورس مبنی بر تزریق ۲۴ هزار میلیارد تومان به بازار سرمایه را در بهبود این بازار موثر ارزیابی کرد .

احسان عسکری به پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) گفت: ورود منابع مالی برای خرید سهام از دل خود بازار می تواند روند بازار را بهبود دهد.

وی افزود: با توجه به ارزندگی بسیاری از سهام به واسطه گزارش های تولید و فروش ارایه شده در شش ماه اخیر، تزریق نقدینگی می تواند این اطمینان را به سرمایه گذاران بدهد که سهام در این قیمت ها فروشی نبوده و خرید به ویژه با دید یکساله بسیار مناسب است.

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: قطعا انتشار اوراق و بروز نتایج آن یعنی شروع خرید سهام از سوی هلدینگ ها و شرکت های سرمایه گذاری و ایجاد تعادل در سهم های بزرگ و کوچک، از جمله  آثار این اقدام خواهد بود.

عسکری هچنین با اشاره به انتشار اوراق شرکتی و دولتی در بازار بدهی گفت: از آنجایی که در ماه های پایانی سال شاهد انتشار حجم خوبی از اوراق شرکتی و دولتی در بازار بدهی بودیم لذا صندوق های فیکس، کسری اوراق بدهی چندانی ندارند ولی افزایش حجم صندوق ها در روزهای سپرده شده از سال جدید نیازمند جذب اوراق است که اوراق منتشر شده جدید از سوی صندوق ها خریداری خواهد شد.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص اقدامات مکمل برای توفیق کامل طرح اظهار داشت: به نظر می رسد حضور فعال و پرقدرت بازارگردانان در تمامی سهم ها از طریق ارایه اعتبار به این صندوق ها با تامین مالی بلندمدت، راهکاری است که در کنار انتشار اوراق از سوی هلدینگ ها و شرکت های سرمایه گذاری می توان انجام داد.  همچنین افزایش حدود دامنه نوسان قیمت و حذف یا کاهش حجم مبنا می تواند بازار را به سرعت به تعادل برساند.

عسکری در پاسخ به این سوال هم که ریسک های محتمل این طرح  برای شرکت ها و انتشار دهندگان اوراق بدهی چیست و با توجه به بالاتر بودن بازده بازار سهام نسبت به اوراق بدهی، آیا اساسا ریسکی در این میان وجود دارد یا خیر گفت: انتشار این اوراق به دلیل چارچوب تعریف شده و تضامین موجود برای صندوق های سرمایه گذاری به عنوان خریداران اصلی آن ریسک قابل ملاحظه ای به همراه ندارد.

معاون سرمایه گذاری و توسعه بازار شرکت تأمین سرمایه امید  افزود: انتشار این اوراق همچنین به دلیل بلندمدت بودن آن و اختصاص به خرید سهام کم ریسک با نسبتهای قیمت به درآمد پایین برای ناشرین نیز ریسک کمی را به همراه خواهد داشت؛ لذا این موضوع ریسک خاصی را برای بازار ایجاد نخواهد کرد

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *