قیمت طلا در روز های گذشته سقوط های نسبتا شدیدی را تجربه کرده و قیمت آن کاهش قابل توجهی یافت اما دیروز توانست بخشی از قیمت از دست رفته خود را بازیابی کند.

معاملات طلای روز گذشته با یک افزایش نسبی توانست به قیمت 1894 دلار رسیده و نقره نیز به 27.89 دلار رسید. این در حالی است که اونس طلا در ابتدای هفته گذشته بالای 1900 دلار قرار داشت.

در روز های گذشته داده های مربوط به صادرات و واردات چین منتشر شد که نشان دهنده بهبود اقتصاد این کشور پس از همه گیری ویروس کرونا و بحران اقتصادی به وجود آمده ناشی از آن بود.

از طرف دیگر وزیر خزانه داری ایالات متحده، جنت یلن، اظهار داشت که بسته محرک اقتصادی زیرساختی 1.7 تریلیون دلاری بایدن برای اقتصاد مفید خواهد بود حتی اگر باعث نرخ تورم و بهره بالا تر شود.

ساید اخبار اقتصادی مهم نیز شامل تصمیم سران کشور های عضو گروه هفت بود که با مالیات 15 درصدی شرکت جهانی موافقت کردند اما اظهار داشتند که تا رسیدن به این هدف فاصله زیادی وجود دارد.

در بازار های دیگر نیز ما شاهد نوسان و حرکت قابل توجهی نبودیم. بازار سهام جهانی به خصوص بازار اروپا و آسیا یک شرایط آرام را تجربه کردند.

نفت نایمکس پس از رسیدن به بالا ترین قیمت دو و نیم ساله خود در هفته گذشته اکنون کاهش یافته است. همچنین شاخص دلار ایالات متحده نیز رشد خوبی را از خود نشان داده است.

بازده ده ساله خزانه داری ایالات متحده نیز در عدد 1.58 قرار دارد. مهم ترین خبری که در روز های آینده برای طلا منتشر خواهد شد مربوط به قیمت تمام شده کالا ها برای مصرف کنندگان است.

از نظر فنی، طلا همچنان در مسیر صعودی کوتاه مدت قرار دارد. مهم ترین مقاومت های پیش روی طلا نقاط 1894 و 1900 دلار هستند که در صورت عبور از آن ها مقاومت محکم 1919 دلار فعال خواهد شد.

در شرایط نزولی نیز طلا در نقاط 1875 دلار و 1866 دلار پشتیبانی خواهد شد. در صورت حرکت نزولی پایدار در زیر این سطوح پشتیبانی، خط حمایت قدرتمند طلا در 1850 دلار خواهد بود.

شاخص کل بورس سبزپوش شد و با صعود 7800 واحدی در ارتفاع یک میلیون و 165 هزار واحد قرار گرفت.

به گزارش  اقتصادنیوز  ، در شروع معاملات بازار سرمایه  شاخص کل بورس سبزپوش شد و با صعود 7800 واحدی در ارتفاع یک میلیون و 165 هزار واحد قرار گرفت. شاخص کل هم وزن نیز با رشد 1500  واحدی 385 هزار و 394 واحد را ثبت کرد.

اثرگذارترین نمادها بر شاخص

نمادهای وبملت ،خودرو، فارس ، شستا و خساپا بیش‌ترین تأثیر مثبت و نمادهای فولاد، غکورش و وسخوز بیشترین اثر منفی را بر روند حرکت شاخص گذاشته‌اند.

وضعیت نمادها در ابتدای معاملات

بازار بورس تهران امروز را به لیدری خودرویی ها، متعادل و همراه با گرایش به مثبت شدن آغاز کرد.

در لحظات ابتدایی خودرو و خساپا پس از جابه جایی ۱۱۰ و ۹۲ میلیون برگه سهم تشکیل صف خرید دادند.

حریل به صف خرید نشست. صف فروش کسرا جمع آوری شد.

فراورده‌های نفتی امروز معملاتی متعادل را تجربه می‌کنند. شپنا, شتران, شبهرن, شسپا, شرانل, شپاس و شاوان مثبت و متعادل اند. شراز، ونفت و شبریز نیز با گرایشی منفی متعادل داد و ستد می‌شوند.

تکمیل می شود…

به گزارش سایت طلا ،دونالد ترامپ- رییس جمهور سابق آمریکا در گفتگو با فاکس بیزینس با دفاع از دلار گفت که نیازی نیست که همه بیتکوین ها را از چرخه خارج کنیم اما باید خیلی روی تراکنش های مرتبط با آن نظارت داشته باشیم. وی بیتکوین را یک تقلب خواند که شور و اشتیاق ایجاد شده نسبت به آن در سطح جهان باعث کاهش تمایل معامله گران به نگه داشتن دلار شده است.

ترامپ با هشدار نسبت به تبدیل شدن بیتکوین به ارزی مهم تر از دلار گفت: ارز غالب جهانی باید دلار باقی بماند.

وی که در زمان ریاست جمهوری خود بارها از تضعیف نسبی دلار به منظور تقویت رقابت پذیری محصولات آمریکایی دفاع کرده بود، آمریکا را وارد یک جنگ تمام عیار ارزی و تجاری با چین کرد که رشد اقتصادی هر دو کشور را کاهش داد و باعث ریزش طولانی مدت بازارهای مالی جهانی شد با این حال ترامپ در متقاعد کردن چین به خرید محصولات بیشتر آمریکایی تا حدی که مازاد حساب تجاری به نع چین را از بین ببرد، ناکام ماند.

از زمانی که بیتکوین با عبور از ۶۴ هزار و ۸۲۹ دلار رکورد تاریخی تازه ای را ثبت کرد، ارزش این رمزارز به طور قابل توجهی ریزش کرده و اکنون نیز در محدوده ۳۶ هزار دلاری قرار دارد. با این حال ارزش محبوب ترین رمزارز جهان از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون حدود ۲۳ درصد افزایش پیدا کرده است. در طرف مقابل اما دلار سالی کاملا آرام را سپری کرده تا جایی که ارزش آن مقابل سبد ارزهای مهم جهانی تقریبا بدون تغییر باقی مانده است.

مقامات دولت بایدن اگرچه تاکنون از لزوم نظارت بیشتر بر روی عملکرد ارزهای دیجیتالی سخن گفته اند اما اقدام جدی در اعمال محدودیت بر روی معاملات آن ها هم نکرده اند. گری گنسلر- رییس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا- نیز تا حدی طرفدار ارزهای دیجیتالی محسوب می شود.

داده‌های تازه اتراسکن نشان می‌دهد که میانگین کارمزد تراکنش‌های اتریوم به کمتر از ۱ دلار رسیده است. این در حالی است که کمتر از یک ماه پیش، کارمزدهای اتریوم رکورد ۵۰ دلاری را ثبت کرده بود. به‌گفته کارشناسان، کاهش فعالیت‌ها در حوزه‌های دیفای و توکن‌های غیرمثلی تأثیر بسزایی در کم‌شدن کارمزدها داشته است.

اعمال محدودیت‌ها برای استخراج بیت کوین در چین سبب شده قزاقستان به مقصدی مناسب برای ماینرهای چینی بیت کوین تبدیل شود. گزارش‌ها حاکی از آن است که توجه بسیاری از ماینرهای چینی به قزاقستان جلب شده و برخی از شرکت‌های نگران این حوزه «شبانه» به این کشور آسیای میانه نقل‌مکان کرده‌اند. در همین حال، شرکت کانان، تولیدکننده دستگاه‌های ماینر، اعلام کرد شعبه خدمات پس از فروش خود را در قزاقستان افتتاح کرده است. گفتنی است قزاقستان رویکرد مثبتی در قبال ارزهای دیجیتال دارد و بانک مرکزی آن می‌خواهد پروژه آزمایشی ارز دیجیتال ملی را شروع کند.

کمیسیون فدرال تجارت آمریکا اعلام کرد کلاهبرداری‌های کریپتویی از اکتبر سال گذشته میلادی تا مارس امسال تقریباً ۸۲ میلیون دلار به کاربران این حوزه ضرر زده است. این نهاد دولتی افزود این رقم ۱۰ برابر کلاهبرداری‌های صورت گرفته در بازه زمانی مشابه در سال قبل‌تر است. این کمیسیون خاطر نشان کرد این‌گونه کلاهبرداری‌ها با افزایش قیمت ارزهای دیجیتال شدت می‌گیرد

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *