مجموع درآمدهای عملیاتی خزر در اسفند ماه بالغبر ۱۸۳.۸۲۲ میلیارد ریال گزارش کرده و از ابتدای سال مالی تا انتهای اسفندماه نیز میزان درآمدهای ثبت شده را برابر با ۱.۶۵۹.۴۴۵ میلیون ریال اعلام کرده، همچنین میزان سرمایه ثبتشده تا پایان اسفندماه ۷۹۹.۹۹۷ میلیون ریال ارائه گردیده است.
بر پایه این گزارش، فنرسازی زر میزان درآمدی که در اسفند از خود بر جای گذاشته نسبت به بهمنماه ۲ درصد افزایش درآمد را تجربه کرده و در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته با رشد ۹۲ درصدی مواجه بوده، همچنین مقدار درآمدی که از ابتدای سال مالی تا انتهای اسفندماه ۹۹ اعلام شده نسبت به سال گذشته با افزایش درآمد ۷۶ درصدی روبهرو بوده است.
بیشترین میزان درآمدی که “خزر” در اسفندماه ثبت کرده از بخش فروش محصولات در بازار داخلی با ۱۶۰.۹۳۸ میلیون ریال به دست آمده و حجم عمده درآمد حاصلشده از «محصولات سبک» بوده است.
درآمد ماهیانه شرکت توزیع داروپخش در اسفند ماه ۱۳۹۹ معادل ۴۰۴ میلیارد تومان بوده است که نسبت به بهمن ماه ۹۹ کاهش ۱۲ درصد داشته است.
مقایسه فروش “دتوزیع” در اسفند ماه ۹۹ با ماه مشابه در سال ۹۸ نشان می دهد میزان درآمد شرکت ۳۵ درصد افزایش یافته است.
درامد اسفند ماه این شرکت ۳۱ درصد بیشتر از متوسط فروش سال ۹۹ بوده و تمامی درامد شرکت توزیع داروپخش از طریق فروش داخلی بوده است.
“دتوزیع” از ابتدای سال مالی تا انتهای اسفند ماه ۹۹ در مجموع مبلغ ۵۱۰۰ میلیارد فروش داشته است که نسبت به فروش شرکت در مدت مشابه سال۹۸ رشد ۲۵ درصد داشته است.
شفن گزارش عملکرد یک ماهه منتهی به ۳۰ اسفند ماه را منتشر کرد و درآمد ماهیانه این شرکت در اسفند ماه ۱۳۹۹ معادل ۸۳۲.۲۵ میلیارد تومان بوده است که نسبت به بهمن ماه ۹۹ کاهش ۲ درصد داشته است.
مقایسه فروش سهم در اسفند ماه ۹۹ با ماه مشابه در سال ۹۸ نشان می دهد میزان درآمد شرکت ۲۳۴ درصد افزایش یافته است.
درامد اسفند ماه این شرکت ۸۳ درصد بیشتر از متوسط فروش سال ۹۹ بوده و از طریق فروش داخلی و صادراتی بوده است.
شرکت پتروشیمی فن آوران از ابتدای سال مالی تا انتهای اسفند ماه ۹۹ در مجموع مبلغ ۵۵۵۶.۰۹ میلیارد فروش داشته است که نسبت به فروش شرکت در مدت مشابه سال۹۸ رشد ۹۱ درصد داشته است.
“ومعادن” نیز سرمایه فعلی را از 5.49 به 8.4 هزار میلیارد تومان می رساند. 2.4 هزار میلیارد تومان از تامین مالی این شرکت بورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و 492 میلیارد تومان دیگر زا محل سود انباشته و برای جبران مخارج انجام شده و مشارکت در افزایش سرمایه شرکت های سرمایه پذیر اعمال می شود.
فرهاد دژپسند با ارسال نامه ایی در روز گذشته به مدیران عامل 12 بانک دولتی و بورسی اعلام کرد: با توجه به لزوم حمایت از تولید در راستای تحقق شعار سال “تولید، پیشتیبانی ها و مانع زدایی ها و در پیرو تاکیدات قبلی ، کلیه بانک ها موظف به رعایت دقیق نرخ های سود سپرده و تسهیلات مصوب شورای پول و اعتبار هستند.
همچنین نرخ های بالاتر از نرخ مصوب شورای پول و اعتبار ، جزء هزینه های قابل قبول مالیاتی نبوده و سازمان امور مالیاتی موظف است مطابق گزارش سازمان حسابرسی در خصوصو این موضوع اقدام لازم را به عمل آورد.
براساس این گزارش، در حالی حداکثر نرخ سود سپرده بانکی طبق مصوبه شورای پول و اعتبار ، 16 درصد تعیین شده که طبق گزارش های غیر رسمی ، برخی بانک ها بیش از این رقم به سپرده گذاران کلان ، سود پرداخت می کنند.
نامه فوری دژپسند به مدیران عامل بانک های غیر بورسی و بورسی ملی ، سپه ، مسکن ، کشاورزی ، ملت ، تجارت ، صادرات ، رفاه ، توسعه تعاون ، پست بانک و توسعه صادرات ارسال شده است.
بدون دیدگاه