نکته آموزشی

 

ابزار میانگین متحرک یا Moving Average (MA) در بلند مدت (SMA2)

 

این ابزار بین قیمت های روز های گذشته میانگین میگیرد و آن را به صورت یک خط متحرک روی نمودار می اندازد

 

در دیدگاه بلند مدت از SMA-2 که تشکیل شده از یک SMA 55 و یک SMA 200 است استفاده میکنیم و تایم فریم خود را روی روزانه تنظیم میکنیم

 

 

نحوه سیگنال گیری در این ابزار به این گونه است که هرگاه SMA 55 بتواند SMA 200  را رو به بالا قطع کند سیگنال خرید صادر شده و برعکس هرگاه هرگاه SMA 55 بتواند SMA 200 را رو به پایین قطع کند سیگنال فروش صادر شده است

 

در زمان هایی که مدت طولانی از کراس SMA 200 و SMA 55میگذرد برای ورود و سیگنال جدید از یک SMA 12 کمک می گیریم و منتظر میمانیم تا زمانی که SMA 12  در همان جهت سیگنال صادر کند

 

مثال : کاربرد میانگین متحرک در بررسی بیت کوین امروز

بیت کوین در حال حاضر سیگنال خرید دارد

مثال : کاربرد میانگین متحرک در بررسی نقره امروز

نقره در تایم 15 دقیقه سیگنال فروش دارد.

مثال : کاربرد MA در بررسی سکه طلا امروز

سکه در بلند مدت علامت خرید  دارد

مثال : کاربرد  MA در بررسی دلار امروز

دلار در بلند مدت علامت خرید دارد

 

زعفران دی در تایم 15دقیقه پس از برگشت از حمایت خط روند صعودی و شکست مقاومت 31000 به مقاومت و هدف بعدی در محدوده 32700 رسید و در حال در جا زدن است.

در صورت شکست این مقاومت هدف بعدی 34000 خواهد بود.

 

بنظر می رسد الگو کامل شده است و قیمت هدف 1380 و 1660 را پیش رو دارد ، ورود با حد ضرر 1000 قابل بررسی می باشد .

واگرایی در مکدی قابل توجه می باشد ، قیمت در محدوده کف چند ماهه اخیر واکنش داده است که سطح حمایتی مهمی می باشد . می توان در این محدوده به دنبال تریگر ورود با حد ضرر 3400 و حد سود محدوده 5200 بود .

واگرایی در کف مشهود است حجم معاملات نماد را دنیال کنید و دنبال تریگر ورود باشید که می تواند شکست ضلع بالایی الگو باشد . ورود با حد ضرر 3270 و حد سود 5800 قابل بررسی می باشد . در صورت حذف ارز 4200 این نماد می تواند رشد های بالاتری نیز تجربه کند .

بازار می توانست روز خوبی را داشه باشد و همه پارامتر ها به نفع او بود اما تکذیب خبر خودرو کار را خراب کرد .
این اتفاق دو اثر دارد . اثر اول آن این است که برای خودرو خبر منفی به شمار می آمد و یکی از مهمترین گروه های بازار با چالش مواجه می شود .
اما اثر دوم از دید ما مهمتر است که به این موضوع برمی‌گردد که دولت بر خلاف تمام شعارها و حرف‌های خود برای بازار‌سرمایه ارزشی قائل نیست و این موضوع می تواند باعث کاهش اعتماد مردم به این بازار شود .
به نظر این موضوع اثرات منفی در بازار داشته و امروز روز سختی برای بازار خواهد بود .
نکته بسیار مهم دیگر نرخ ارز ۴۲۰۰ بوده که احتمالا این موضوع با لایحه ای که ارائه شده پیش می‌رود می تواند برای روز های آینده پر رنگ تر شود .

بازار فعلاً باید از این حس سرخوردگی و تصمیمات ناگهانی دولت فاصله بگیرد و به نظر دو روز اول هفته کار سختی را دارد . امیدواریم امروز و بعد از دو روز تعطیلی مسئولان و حقوقی ها آمادگی لازم را داشته باشند و بتوانند تا حدودی جلوی فشار روانی بازار را بگیرند .

شاخص TOTAL 2 

را با بیت کوین مقایسه کنید

به شدت از BTC عقب است و احتمالا در رشد آتی آلت کوین ها از BTC جلو خواهند زد

 

 

سکه


حباب منفی دارد و می تواند تا 13600 رشد کند (در صورتی که دلار زیر 28500 تثبیت نکند)

در این نقطه ورود جدید پیشنهاد نمی شود rsi بسیار بالاست

 

 

 

بیت کوین همچنان در روند صعودی است

دلیلی برای فروش نداریم

 

 

 

شاخص کل

سیگنال همچنان خرید است و جای نگرانی وجود ندارد

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *