روانشناسی معامله گران می تونه سود و ضرر واقعی رو به نمایش بگذاره و بخاطر همینه که معامله گرا باید بدونن که چطوری اگه احساسات خودشونو کنترل کنن می تونن به یه سود خیلی توپ و عالی برسن. بهتره بدونین اون چیزی که معامله گر موفق و ناموفق رو از هم جدا می کنه دانش و تحلیل بازاره. ولی همش این نیست، به ان دلیل که یه معامله گر موفق باید بتونه روی احساسات و ذهن خودش یه مدیریت درست داشته باشه. در غیر این صورت، نتیجه معامله نمی تونه نتیجه درستی باشه. زمانی که یک معامله گر وارد بازار مالی می شه باید باچهارچوب کار و روان شناسی بازار آشنایی کامل داشته باشه تا بتونه از ضرر احتمالی جلوگیری کنه. این و یادتون بمونه که معامله گر خودش مسئول تمام کارایی که انجام میده هست و بخاطر همین شما باید زمانی وارد بازار فارکس بشین که بدونین آمادگیشو به صورت کامل دارین.

فارکس

چرا روانشناسی معامله گران تا این حد مهمه؟

هر معامله گری میدونه که باید مهارت خوبی واسه تحلیل بازار داشته باشه. روانشناسی معامله گران به این نکته اشاره می کنه که برای موفقیت حتمی باید از نظر ذهنی بتونن در لحظه درست تصمیم بگیرن و بدونن چطوری وارد معامله بشن. ناگفته نمونه که دانش و آگاهی می تونه کاربردی باشه، اما اگه مدیریت درستی روی ذهن و احساسات معامله گر وجود نداشته باشه، قطعا نتیجه پایانی معامله نمی تونه اون نتیجه ای باشه که انتظار دارن.متاسفانه یه سری از معامله گرا البته تازه کار، این جوری فکر می کنن که اگه توی چنتا معامله سودخوبی به دست بیارن، همیشه ماجرا اینجوری میره جلو، این تصور خیلی اشتباهه. معامله گر باید بدونه که شناخت درست بازار و مهم تر از همه فرصت ها سود واقعی و همیشگی رو به وجود میاره. روانشناسی معامله گران کمک می کنه که همیشه سود بالایی رو با ضرر خیلی کم معامله گرا تجربه کنن

کنترل هیجانات

چطوری کنترل بازار معامله رو به دست بگیریم؟

مارک داگلاس توی کتاب معامله گر خودش اینطوری می گه: اگه رفتار بازار براتون عجیب غریبه، واسه اینه که رفتار خودتون یه رفتار نرمال و معمولی نیست و خیلی عجیب و غریبه. اگه ندونید که در آینده چطوری رفتار می کنین، طبیعتا نمی تونین رفتار بازار مالی رو هم در آینده بشناسین. اگه شما خودتونو کنترل کنین، همیشه می تونین خوب پول در بیارین و ختی پول خودتونو به معامله گرای دیگه ام بدین. خب این نظر روانشناسی معامله گران را خوندیم که متوجه بشیم با توجه به آموزش فارکس، تا چه حد آمادگی ذهن و روان معامله گر می تونه روی معامله ای که انجام میده تاثیر بزاره.

ثبات عاطفی چه کمکی می کنه؟

اگه چیزی به اسم ثبات عاطفی رو شنیده باشین، کنترل خودتونو توی هر شرایطی می تونین داشته باشین. معامله گری موفقه که بدونه توی هر شرایط فشاری چطوری باید خونسردی و آرامش خودش و حفظ بکنه. اون دسته از معامله گرایی که می تونن احساسات خودشونو کنترل کنن، خیلی آدمای نگرانی نیستن،همیشه آرامش دارن، درگیر اخبار کاذب نمیشن که بخوان استرس بگیرن. به هیچ وجه به بازار شکاک نیستن. این جور معامله گرا که تابع شرایط روانشناسی معامله گران هستن، همیشه به افراد و شرایط بازار فارکس اعتماد دارن، مهم تر از همه مسئولیت معامله های خودشونو در برعهده دارن و حتی اگه ضرر بکنن، نتیجه ضرر و گردن کسی دیگه نمیندازن.

فارکس

نظم و انضباط توی بازار فارکس چی میگه؟

اما اینم نباید فراموش کنیم که معامله گرای قانون مند همیشه واقعا موفقن هستن. اگه دقت کنین، زمان رانندگی اگه کسی حد مجاز خودشو بشناسه، بهش می گن کمال گرا.وقتی حرف نظم و انظباط میاد وسط همیشه هر کاری دقیقا زمانی انجام میشه که باید بشه، مثل زمانی که یه خلبان چک لیست خودشو همیشه بررسی می کنه تا چیزی رو از قلم نندازه، چونی توی کارش یه قانون خاص رو تعریف کرده. معامله توی بازار فارکس هم همینجوریه دیگه، نظم و انظباط توی ساعات معاملاتی خودش باعث می شه که معامله گر بدونه می خواد دقیقا چکار کنه و همیشه آرامش خودشو حفظ کنه.

فارکس

اگه باهوش باشیم چی میشه؟

خب طبیعتا اون دسته از معامله گرایی که باهوشن خیلی موفق ترن. البته اینم بگم که منظور ما از باهوش یه آی کیو در حد بالا نیست، اما خب این دسته زمانی که به روانشناسی معامله گران توجه می کنن می فهمن که چطوری می تونن قوه حل مساله خودشونو قوی کنن و واسه همینه که با اعداد همیشه خود کنار میان. یادتون بمونه که معامله همیشه با احتمالات میاد وسط، همیشه اونجوری که پیش بینی می کنین، ماجرا نمیره جلو و باید واس هر شرایطی ذهن و روان خودتونو آماده کنین تا کمتر ضرر کنین.

مثبت اندیش باشید

معامله گر موفق چه ویژگی داره؟

به خاطر داشته باشین، هر نوع زیان احتمالی ممکنه به وجود بیاد،. واسه همین نباید اعتماد به نفس خودتونو از دست بدین. سعی کنین اگه به روانشناسی معامله گران توجه می کنین، معامله گر شجاعی باشین. اگه بدونین شکست بعضی وقتا پیش میاد، دیگه استرس و اضطراب ندارین که الان میخواد چی پیش بیاد. شما باید یاد بگیرین که چطوری مهارت‌ تحلیل و درک حسی خودتونو بسنجین. واسه همینه که دانش سرمایه آرکا توصیه میکنه به حس درونی خودتون توی هر معامله ای اعتماد کنین و اینجوری با خونسردی کامل معامله کنین. هم چنین شما اگه مثبت اندیش باشین، قطعا روانشناسی معامله گران باعث میشه با امید و تلاش کامل راه خودتونو ادامه بدین. سعی کنین توی زمان حال زندگی کنین، این که همیشه به آینده فکر کنین فقط ترس و استرس شما رو چند برابر می کنه. یادتون باشه که ترس و اضطراب باعث میشه که دچار افراط بشین و اینجوری دیگه نمی تونین تمرکز کامل داشته باشین.

سخن پایانی

وقتی به چارچوب روانشناسی معامله گران  توجه کنین یاد می گیرین که چطوری ذهن و روان خودتونو در کنار تحلیل بازار آماده کنین. هیچ وقت آموزش صفر تا صد فارکس رو فراموش نکنین، توی همین آموزش ها شما می تونین با روانشناسی بازار به خوبی  و البته به درستی آشنا بشین. سعی کنین واسه هر معامله ای برنامه ‌ریزی داشته باشین و فاکتور بندی مناسبی داشته باشین.مطالعه بیشتر

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *