حفاری در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به پایان آذرماه سال جاری، میزان درآمد حاصلشده خود را برابر با مبلغ ۱.۷۹۳ میلیارد ریال به ثبت رساند و میزان درآمدهای گزارش شده این شرکت از ابتدای سال مالی تا پایان آبان ماه بالغبر ۷.۱۶۲ میلیارد ریال بوده است.
در آذرماه مجموع درآمدهای بهدستآمده “حفاری” نسبت به دوره مشابه سال گذشته نیز افزایش چشمگیر ۱۴۹درصدی را به ارمغان آورده است؛ طبق همین آمارها و در مقایسهای طی دوره «ابتدای سال مالی تا پایان آذرماه» رشد ۶۲درصدی از دیگر نکات حائز اهمیت گزارش این شرکت بوده است.
میزان درآمد ۳ ماهه اخیر شرکت حفاری بالغبر ۴.۶۰۵.۷۲۲ میلیون ریال گزارششده که این میزان در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته ۱۳۶ درصد افزایش درآمد را به ثبت رسانده است.
بر پایه این گزارش، شرکت در آمارهای منتشرشده آذرماه در بخش درآمدی، توانسته بیشترین درآمد را از «دکل دریایی سحر ۱» با ۳۴۷.۲۳۲ میلیون ریال کسب کند اما بااینحال، کاهش کمتر از یکدرصدی در مقایسه با ماه گذشته نیز از نکاتی بوده که طی یک ماه نمیتوان آن را فراموش کرد.
از سوی دیگر، «دکل دریایی سحر ۲» در رتبه بعدی بیشترین میزان درآمد شرکت بوده که مبلغی بالغبر ۳۲۷.۳۴۴میلیون ریال را برای شرکت به دست آورده است.
همچنین باید اشاره کرد که رتبههای بعدی “بیشترین میزان درآمد حاصلشده ” به بخشهایی همچون «درآمد حاصل از خدمات دکل حفاری ۱۵۵ خشکی» و «درآمد حاصل از خدمات دکل حفاری ۱۱۶ خشکی» به ترتیب با مبالغ ۱۴۹.۰۷۴ میلیون ریال و ۱۴۶.۵۴۲ میلیون ریال به خود اختصاص دادهاند.
بر اساس افشای اطلاعات مالی آذرماه پتروشیمی امیرکبیر، مجموع درآمدهای این پتروشیمی طی دوره ماهانه برابر با ۱۷.۴۱۷میلیارد ریال گزارش شد.
بر همین اساس، درآمدهای این شرکت در دو گروه فروش «داخلی» و «صادراتی» بوده که هرکدام به تفکیک ۷.۸۹۶میلیارد ریال و ۹.۵۲۰میلیارد ریال از مجموع این درآمدها، سهم داشتهاند.
“شکبیر” از ابتدای سال مالی تا پایان آذرماه سال جاری، میزان درآمد خود را بالغبر ۱۰۱.۵۴۶ میلیارد ریال اعلام کرد.
گزارشهای افشاشده این پتروشیمی حاکی از رشد ۳درصدی درآمدها نسبت به ماه گذشته بوده و از سوی دیگر، آمارهای آذرماه نسبت به دوره مشابه سال گذشته نیز افزایش مطلوب ۱۴۶درصدی را برای سهامداران به ارمغان آورده است.
همچنین اگر بازه زمانی آمارهای افشاشده را بر اساس دوره ابتدای سال مالی تا پایان آذرماه قراردهیم نیز میتوان رشد ۷۸ درصدی را به نفع این پتروشیمی استخراج کرد.
درآمدهای ثبتشده از مردادماه سال جاری روند صعودی را آغاز کرد و تا پایان آذرماه این روند ادامهدار بوده و همچنین درآمدهای آذرماه نسبت به شروع روند صعودی این پتروشیمی ۱۲۹درصد رشد را به ثبت رسانده است.
این پتروشیمی در آذرماه سال جاری، بیشترین میزان فروش را از بخش «فروش داخلی» با مقدار ۴۹.۱۰۴ تن داشته و بیشترین فروش محصول را در این بخش از «پلیاتیلن سبک خطی» با ۱۱.۸۹۶ تن به ثبت رسانده است.
شرکت دارویی ره آورد تامین از برنامه افزایش سرمایه 25 درصدی از یک محل خبر داد .
براین اساس، “درهآور” درصدد است سرمایه فعلی را از 20 به 25 میلیارد تومان برساند. تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل محل آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی اعمال و صرف انجام پروژه RT.FILM خواهد شد.
سیستم از کسب سود 116.4 میلیارد تومانی عرضه اولیه سهام سپیدار خبر داد .
براین اساس، “سیستم” اعلام کرد: 15 درصد سهام شرکت سپیدار سیستم آسیا با قیمت 3980 تومان برای هر سهم و جمع مبلغ معامله 119.4 میلیارد تومان با بهای تمام شده 2.9 میلیارد تومانی و کسب سود 116.4 میلیارد تومانی در بازار دوم فرابورس عرضه اولیه شده است.
همچنین درصد مالکیت سهامدار عمده قبل از واگذاری 99.9 درصد بوده که پس از واگذاری به 84.9 درصد رسیده است.
گروه بهمن که با افشای اطلاعات ثبت افزایش سرمایه 62 درصدی بهمن موتور از برنامه افزایش سرمایه 2001 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها خبر داد.
براین اساس، “خبهمن” در نظر دارد سرمایه فعلی را از هزار میلیارد تومان به 21 هزار میلیارد تومان برساند. تامین مالی این خودروساز بورسی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها اعمال خواهد شد تا قادر به اصلاح ساختار مالی و بهره مندی از معافیت مالیاتی و مزایای مقرر در ماده 14 قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی شود.
نمادهای معاملاتی (سمایه۱) و (خکرمان۱) بازگشایی می شود .
به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، نمادهای معاملاتی شرکت بانک سرمایه (سمایه۱) و شرکت گروه اقتصادی کرمان خودرو (خکرمان۱) پس از افشای اطلاعات با اهمیت مصادیق گروه (ب)، از طریق انجام حراج ناپیوسته با محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش گشایش، امروز شنبه ۲۰ دی ۹۹ آماده انجام معامله است.
بنا به اعلام مدیریت عملیات بازارهای خارج از بورس ، در صورت کشف قیمت پس از انجام حراج ناپیوسته و حذف سفارش های باقیمانده، انجام معاملات در نمادهای مذکور به صورت حراج پیوسته در دامنه مجاز قیمتی امکان پذیر است.
همچنین در صورت عدم کشف قیمت، در صورت لزوم، بازگشایی مرتبه دوم نمادهای معاملاتی مذکور پس از حذف سفارش ها مجددا اطلاع رسانی می شود.
محمدرضا شاه نظری با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: برخی ایستگاههای معاملاتی و همچنین دسترسی برخط تعدادی از سهامداران مسدود و به تعدادی از کارگزاران مربوط در هفته گذشته تذکر داده شد.
به گزارش پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا)، محمدرضا شاه نظری مدیریت نظارت بازار با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: پیرو ابلاغیه شماره ۷۹۷۴۸/ ۱۸۱ مورخ ۳۰ شهریور معاونت بازار به مدیران عامل محترم کارگزاران بورس اوراق بهادار تهران و در راستای اجرای تبصره ماده ۱۲ دستورالعمل اجرایی معاملات برخط، مدیریت نظارت بازار با توجه به تأثیر قابل ملاحظه برخی اقدامات معاملهگران بر روند معاملات اقدام به مسدود کرده ۸ ایستگاه معاملاتی و ۳۵ مورد دسترسی برخط سهامداران طی هفته جاری کرده که این تعداد شامل ارسال سفارش کم حجم با دفعات بالا بوده و در برخی موارد نیز به کارگزاران مربوط تذکر داده شده است.
عملکرد فوق العاده بورس اوراق بهادار تهران در سال ۲۰۲۰ میلادی رقم خورد.
به گزارش پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا)، علیرغم نوسانات شدید حاصل از همه گیری ویروس کرونا از ابتدای سال گذشته میلادی و عملکرد پر افت و خیز بورس های جهان، شاخص اصلی بورس تهران در انتهای سال در نزدیکی یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد به ایستگاه پایانی رسید و بیش از ۲۷۰ درصد بازده به دست آورد.
سایر شاخص های بورس تهران هم فعالیت سالانه خود را با رشدی قابل توجه به پایان رساندند، به طوری که شاخص های ارزش هم وزن و ۳۰ شرکت بزرگ به ترتیب با ۲۸۶ و ۳۴۴ درصد افزایش، این دوره یک ساله را به پایان رساندند.
کل ارزش معاملات انواع ابزارهای بورس در سال مورد اشاره با ۶۴۰ درصد رشد نسبت به سال ۲۰۱۹ به رقم بی سابقه ۲۴۵۳۸ تریلیون ریال بالغ شد. در مجموع ۲۲۰۰ میلیارد انواع اوراق بهادار، قراردادهای مشتق و واحدهای صندوق در سال گذشته در بورس تهران معامله شد.
طی سال گذشته هم چنین ۱۲ عرضه اولیه انجام شد که مجموعا بیش از ۱۳۶ تریلیون ریال از منابع سرمایه گذاران را به بنگاه های پذیرش شده در بورس تهران انتقال داد. میزان شناور آزاد سهام عرضه شده به طور متوسط حدود ۱۲ درصد محاسبه شده است.
شرکت های بورس تهران در سال ۲۰۲۰ از طریق آورده های نقدی، سودهای انباشته، ذخایر و تجدید ارزیابی دارایی های خود مبلغ ۱۵۹۳ تریلیون ریال افزایش سرمایه دادند.
بدون دیدگاه