چگونه ممکن است شرکت همانند خوراک دام پارس که حاصل عملکرد ۳ ماهه خود تنها یک میلیون تومان سود خالص را به ثبت رسانده بتواند خریداری برای سرمایه گذاری پیدا کند ؟
آیا قیمتهای بیش از ۳۸.۰۰۰ تومان برای هر سهم این شرکت مضحک و طنزآمیز نیست؟
فروش تنها ۱.۶۲۳ تنی دان مرغ و خوراک دام توسط این شرکت در سه ماهه نخست سال مالی ۱۴۰۰ تنها ۸.۴۸۹ میلیون ریال سود ناخالص برای این شرکت به ارمغان داشته که آن هم پس از محاسبه و کسر هزینههای عمومی، اداری به صفر میل کرده است.
با توجه به این شرایط به نظر نمی رسد خریدار قوی ای در این سهم وارد شود و معاملات تنها 31 عدد سهم در روز جاری می تواند نشانه ادامه صف فروش در این سهم برای روز های آینده باشد .
شرکت مخابرات ایران صورتهای مالی تلفیقی ۱۲ ماهه دوره مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ را به صورت حسابرسی نشده منتشر کرد و مبلغ ۲۹ هزار و ۴۸۶ میلیارد و ۸۵۳ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ ۴۹۱ ریال سود به ازای هر سهم خود اختصاص داد که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته از کاهش ۱۷ درصدی برخوردار است.
همچنین این شرکت سود ناخالص دوره یاد شده را با کاهش ۴۸ درصدی نسبت به دوره مشابه گذشته، ۷۸ هزار و ۶۰۴ میلیارد و ۸۹۰ میلیون ریال و سود عملیاتی را ۲۶ هزار و ۴۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال اعلام کرده است.
یادآوری میشود “اخابر” در دوره ۱۲ ماهه سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ (حسابرسی شده)، سود هر سهم را مبلغ ۵۹۰ ریال و سود خالص را ۳۵ هزار و ۴۱۷ میلیارد و ۸۸۲ میلیون ریال قید کرده است.
همچنین شرکت مخابرات ایران در گزارش سود و زیان خود در دوره یک ساله منتهی به ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ زیان هر سهم را مبلغ ۲۹۴ ریال و زیان خالص ۱۷ هزار و ۶۶۴ میلیارد و ۶۳۲ میلیون ریال اعلام کرده است.
لازم به ذکر است “اخابر” در دوره یک ساله منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۳۹۸، سود هر سهم را ۴۲۸ ریال و سود خالص را ۲۵ هزار و ۶۵۵ میلیارد و ۳۹ میلیون ریال عنوان کرده است.
شرکت سیمان قاین صورتهای مالی ۱۲ ماهه دوره مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ را به صورت حسابرسی نشده منتشر کرد و مبلغ یک هزار و ۳۳۷ میلیارد و ۵۰۶ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ ۵ هزار و ۳۵۰ ریال سود به ازای هر سهم خود اختصاص داد که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته از افزایش ۲۳۲ درصدی برخوردار است.
همچنین این شرکت سود ناخالص دوره یاد شده را با افزایش ۷۰ درصدی نسبت به دوره مشابه گذشته، ۷۲۴ میلیارد و ۳۶۳ میلیون ریال و سود عملیاتی را ۶۱۷ میلیارد و ۲۵۳ میلیون ریال اعلام کرده است.
یادآوری میشود “سقاین” در دوره ۱۲ ماهه سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ (حسابرسی شده)، سود هر سهم را مبلغ یک هزار و ۶۱۱ ریال و سود خالص را ۴۰۲ میلیارد و ۸۲۲ میلیون ریال قید کرده است.
شرکت خدمات انفورماتیک که به عنوان بزرگترین شرکت در صنعت رایانه و خدمات وابسته شناخته میشود و به نوعی بیشترین ارزش بازاری را به خود اختصاص داده است در اسفند ماه سال ۹۹ توانست، ۱۹۵ میلیارد تومان از فعالیتهای خود درآمد کسب کند. بیشترین درآمد ماه اسفند با ۱۴۷ میلیارد تومان متعلق به خدمات تراکنشها بود.
درآمد شرکت نسبت به بهمن ماه رشد ۴ درصدی را رقم زده است. بیشترین درآمد شرکت در سال ۹۹ برای دی ماه بود که رشد خیرهکنندهای داشت. میانگین فروش شرکت در سال گذشته چیزی حدود ۹۳ میلیارد تومان برآورد میشود که درآمد اسفند ماه شرکت ۸درصد بیشتر از متوسط فروش سال ۹۹ بوده است. همچنین مقایسه فروش شرکت در اسفند ماه ۹۹ با ماه مشابه در سال ۹۸ نشان میدهد میزان درآمد شرکت ۵۲درصد افزایش یافته است. تمامی درآمد شرکت از فروش داخلی حاصل شده است.
این شرکت که ارزش بازاری معادل ۲۰ هزار و ۵۵۲ میلیارد تومان دارد و سرمایه ثبتی آن ۸۴۰ میلیارد تومان است موفق شد از ابتدای سال مالی تا انتهای اسفند ماه ۹۹ در مجموع مبلغ ۲ هزار و ۱۵۲ میلیارد تومان فروش ثبت کند که نسبت به فروش شرکت در مدت مشابه سال۹۸ رشد ۱۴درصد داشته است.
شرکت بین المللی توسعه ساختمان با سرمایه ۹ هزار میلیارد ریال، صورت های مالی ۶ ماهه نخست دوره مالی منتهی به ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰ را به صورت حسابرسی نشده منتشر کرد.
شرکت بینالمللی توسعه ساختمان در دوره یاد شده، مبلغ ۱۴۶ میلیارد و ۵۲۵ میلیون ریال زیان خالص محقق کرد و بر این اساس مبلغ ۱۶ ریال زیان به ازای هر سهم خود شناسایی کرد که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته کاهش ۲۰ درصدی در شناسایی زیان داشته است.
“ثاخت” در دوره ۶ ماهه نخست سال مالی منتهی به شهریور ۱۳۹۹، به صورت حسابرسی شده، مبلغ ۱۸۳ میلیارد و ۳۹۸ میلیون ریال زیان خالص محقق کرد و بدین ترتیب مبلغ ۲۰ ریال زیان به ازای هر سهم خود شناسایی کرده بود.
بدون دیدگاه