اخبار روز

 

فولاد در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به فروردین‌ماه سال ۱۴۰۰ مجموع درآمد‌های شناسایی‌شده طی دوره را مبلغی برابر با ۹۰.۸۵۴ میلیارد ریال ارائه کرده و همچنین میزان درآمد‌های عملیاتی این شرکت فولادی در این دوره ۱۲ ماهه ۷۷۴.۰۳۶ میلیارد ریال اعلام‌شده است.

فولاد مبارکه اصفهان در ۳ ماهه گذشته میزان درآمدی که به ثبت رسانده برابر با ۲۸۵.۶۱۴ میلیارد ریال بوده که بیشترین سهم را در این درآمد حاصل‌شده اسفندماه داشته، همچنین در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته رشد ۲۱۹ درصدی را تجربه کرده است.

بر پایه این گزارش، میزان درآمدی که فولاد مبارکه اصفهان در فروردین‌ماه از خود بر جای گذاشته نسبت به دوره مشابه سال گذشته با افزایش چشمگیر ۲۵۲ درصدی روبه‌رو بوده، بیشترین میزان درآمدی که این شرکت فولادی به دست آورده از بخش «محصولات گرم» به میزان ۵۵.۱۶۶ میلیارد ریال بوده و جایگاه بعدی را نیز «محصولات سرد» با ۲۲.۱۹۵ میلیارد ریال در اختیار داشته است.

بیشترین نرخ فروش محصولات فولاد مبارکه اصفهان را بخش «محصولات پوشش‌دار» با ۲۳۳.۲۶۲.۲۴۰.۰۰۰ ریال به خود اختصاص داده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۱۳۰ درصد افزایش نرخ داشته، همچنین در مقایسه با ماه گذشته نیز نرخ محصولات پوشش‌دار نزدیک به ۴ درصد افزایش را تجربه کرده است.

اخبار روز

 

شاخص ترس و طمع ارزهای دیجیتال که احساسات حاکم بر بازار را رصد می‌کند، طی یک هفته از ناحیه «طمع شدید» به محدوده «ترس» وارد شده است. این اولین بار از فروردین سال گذشته است که این شاخص به این منطقه وارد می‌شود.

به گزارش کریپتواسلیت، شاخص ترس و طمع عوامل زیادی نظیر نوسانات، شتاب حرکت قیمت، حجم معاملات، احساسات حاکم بر بازار، روندهای بازار و بسیاری از عوامل دیگر را اندازه‌گیری و در قالب یک شاخص ارائه می‌کند. شاخص ترس و طمع از صفر (ترس حداکثری) تا ۱۰۰ (طمع حداکثری) درجه‌بندی شده است.

می‌توان گفت که شاخص ترس و طمع، نشان‌دهنده رویکرد بخش عمده‌ای از طرفداران ارزهای دیجیتال است. وقتی که این شاخص در ناحیه ترس باشد، این یعنی احتمال سقوط قیمت وجود دارد و تعداد زیادی از کاربران در حال فروش دارایی‌های خود هستند.

از سوی دیگر، طمع بالا معمولا با جهش‌های صعودی شدید همراه می‌شود؛ چراکه تقاضا از عرضه پیشی می‌گیرد و قیمت‌ها بیشتر می‌شود. صد البته پیش‌بینی‌های این شاخص قطعی نیست و معامله‌گران تنها می‌توانند از آن برای بررسی فضای حاکم بر بازار ارزهای دیجیتال استفاده کنند.

وضعیت شاخص ترس و طمع
وضعیت شاخص ترس و طمع

روز پنجشنبه انتشار خبر سیاست‌های تازه مالیاتی کابینه بایدن باعث شد تا بازار ارزهای دیجیتال با سقوطی قابل‌توجه همراه شود؛ خبری که به‌گفته بسیاری جرقه آغاز چرخه ترس در بازار بود. روز پنجشنبه منابع نزدیک به دولت بایدن اعلام کردند که کابینه جدید آمریکا به‌دنبال افزایش مالیات بر درآمد حاصل از سرمایه است. طبق این طرح جدید، عواید بیش از ۱ میلیون دلار، شامل ۴۳.۵ درصد مالیات خواهد شد.

انتشار این خبر باعث شد تا فشار فروش در بازارهای مختلف تا حد زیادی بیشتر شود. در حال حاضر وضعیت بازار تا حد زیادی تثبیت شده است و بیت کوین هم توانسته تا به بالای ۵۰,۰۰۰ دلار برسد.

همان طور که پیش‌تر گفتیم، شاخص ترس و طمع در حال حاضر به محدوده ترس و عدد ۳۰ رسیده است. این میزان از آوریل ۲۰۲۰ (فروردین ۹۹) تا به حال بی‌سابقه بوده است. در آن زمان، بعد از رسیدن شاخص ترس و طمع به ناحیه ترس، قیمت بیت کوین از ۱۰,۰۰۰ دلار تا ۵,۰۰۰ دلار سقوط کرد.

اخبار روز

 

داده‌های بازار حاکی از آن هستند که قیمت توکن سروم با علامت اختصاری SRM در دو روز گذشته با رشدی ۱۲۷ درصدی مواجه شده و از ۵ دلار به اوج تارخی خود در ۱۱.۴۷ دلار رسیده است. قیمت پایین کارمزد تراکنش و سرعت زیاد انتقال در شبکه باعث جلب توجه کاربران به توکن این صرافی غیرمتمرکز در بستر بلاک چین سولانا شده است.

اخبار روز

 

دنیای‌اقتصاد- محمد تقی‌پور : روز گذشته طلا همچنان سوار بر موج کاهش ارزش دلار توانست ارزش خود را در نزدیکی مرز ۱۷۸۰ دلاری حفظ کند؛ روز گذشته طلا نوسان کمی داشت. بالاترین قیمتی نیز که به ثبت رساند و قیمت ۱۷۸۳ دلار بود. طلا سه هفته متوالی است که روندی صعودی دارد و سرمایه‌گذاران امیدوارند که فلز زرد بتواند این روند را ادامه دهد و به بالای مرز ۱۸۰۰ دلار برسد. با اینکه تحلیلگران بیان می‌کنند مجددا سرمایه‌گذاران به خرید طلا علاقه‌مند شده‌اند، اما اگر فلز زرد نتواند به سرعت مرزهای بالاتر قیمتی را فتح کند، در آن صورت در معرض ریسک سقوط است.
ریسک در بازار طلا
پالادیوم در قله تاریخی
شاخص دلار آمریکا نیز که راه را برای صعود طلا هموار کرده است روز گذشته در کانال ۹۰ واحدی به نوسان خود ادامه داد تا به پایین‌ترین ارزش خود در هشت هفته اخیر برسد. مهم‌ترین عاملی که معامله‌گران و سرمایه‌گذاران بازار جهانی در هفته جاری روی آن متمرکز هستند، نشست سیاست‌گذاری فدرال رزرو است که قرار است در روزهای آینده برگزار شود. چشم‌انداز سیاست‌های فدرال رزرو یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر بازارهای مختلف خواهد بود؛ با اینکه تحلیلگران اتفاق نظر دارند که مقامات فدرال رزرو در این نشست دست به تغییر سیاست‌های پولی خود نخواهند زد اما بسیاری به دنبال سیگنال‌های مقامات بانک مرکزی آمریکا پس از این نشست هستند. همچنین قیمت پالادیوم روز گذشته به بالاترین حد خود در طول تاریخ رسید. یکی از دلایلی که سبب شد تا پالادیوم با گذر از مرز ۲۹۲۰ دلاری سقف تاریخی جدیدی را به ثبت برساند، نگرانی از عرضه این فلز پرکاربرد در دوران پساکرونا بوده است.

ریسک پیش‌روی طلا
اوله هانسن تحلیلگر در ساکسو بانک درباره وضعیت کنونی طلا معتقد است مجددا سرمایه‌گذاران به خرید طلا در کوتاه‌مدت علاقه‌مند شده‌اند و همراه شدن این موضوع با کاهش ارزش دلار آمریکا و همچنین کاهش نرخ سود اوراق قرضه بلند‌مدت در این کشور به استحکام قیمتی فلز زرد کمک کرده است. اما این تحلیلگر به سرمایه‌گذاران هشدار داد در صورتی که طلا نتواند به زودی مرزهای مقاومتی مهم را بشکند و از آن عبور کند ممکن است ما در این بازار شاهد حفظ سود سرمایه‌گذاران و کاهش ارزش طلا باشیم. همچنین اونسن در ادامه صحبت‌های خود روی این موضوع تاکید کرد که مهم‌ترین رخداد هفته جاری نشست کمیته بازار باز فدرال رزرو و نوع سیگنال‌هایی است که از این جلسه مخابره می‌شود. قرار است این نشست روز چهارشنبه برگزار شود و با توجه به نوسانات نرخ سود اوراق قرضه بسیاری منتظرند تا واکنش فدرال رزرو به این نوسانات را مشاهده کنند. گروهی از تحلیلگران بر این باورند که به‌دلیل اینکه طلا چند روز پشت مانع ۱۸۰۰ دلاری مانده است و در شکستن این سد روانی ناموفق بوده است، دیگر بدون کاهش ارزش دلار آمریکا و همچنین تداوم ریزش نرخ سود اوراق قرضه، فلز زرد به سختی می‌تواند از این مرز عبور کند.

بازگشت قدرتمند بیت‌کوین
همچنین روز گذشته بیت‌کوین که شناخته‌شده‌ترین و بزرگ‌ترین رمز ارز در جهان به حساب می‌آید توانست قدرتمندانه به بالای مرز ۵۰ هزار دلاری بازگردد و حتی در ساعاتی وارد کانال ۵۳ هزار دلاری شود. این در حالی بود که قبل از روز گذشته، بیت‌کوین پنج روز متوالی نزول کرده بود و از کانال ۵۷ هزار دلاری تا مرز ۴۷ هزار دلاری کاهش پیدا کرده بود. گمانه‌زنی‌ها درباره طرح بایدن برای افزایش مالیات بر عایدی سرمایه به‌ویژه برای سودهای هنگفت تشدید کننده روند نزولی بیت‌کوین در روزهای گذشته بود. با این وجود هنوز بسیاری از کارشناسان بر این باورند که بیت‌کوین توانایی رسیدن به قیمت ۱۰۰ هزار دلاری در سال ۲۰۲۱ را دارد.

اخبار روز

 

دنیای‌اقتصاد : سکه پس از نزدیک به ۱۰۰ روز، مرز حمایتی ۱۰میلیون تومانی را از دست داد. روز دوشنبه سکه نتوانست در برابر نزول قیمت دلار به زیر ۲۳ هزار و ۸۰۰ تومان مقاومت کند تا یک رقم از ارزش خود را از دست بدهد. از نگاه فعالان، تثبیت سکه زیر محدوده ۹میلیون و ۸۰۰هزار تومان، می‌تواند زمینه‌ساز ریزش بیشتری در بازار شود.


در سومین روز هفته، سکه از مرز حمایتی ۱۰ میلیون تومانی پایین رفت تا به کمترین قیمت در صد روز اخیر برسد. روز دوشنبه فلز گرانبهای داخلی ۱۸۰ هزار تومان از ارزش خود را از دست داد و به بهای ۹ میلیون و ۹۹۰هزار تومان رسید. آخرین بار فلز گرانبهای داخلی در تاریخ ۲۹ دی ماه توانسته بود قیمت پایین‌تری را نسبت به روز گذشته تجربه کند. رفتن سکه به زیر حمایت ۱۰۰ روزه باعث خواهد شد که انتظارات فنی کاهشی در بازار قدرت بیشتری بگیرند و حتی احتمال نزول بیشتر سکه برای معامله‌گران مطرح شود. برخی تحلیلگران فنی باور دارند،‌ آخرین سنگر فلز گرانبهای داخلی برای جلوگیری از سقوط بیشتر محدوده ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی است و در صورتی که آن را از دست بدهد، ریزش تا محدوده ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دور از ذهن نخواهد بود. با این حال، بخشی از معامله‌گران باور دارند سکه زیر کانال ۱۰ میلیون تومانی باقی نخواهد ماند و رقم از دست رفته خود را خیلی زود پس خواهد گرفت. از نگاه آنها بازگشت فلز گرانبهای داخلی به کانال ۱۰ میلیون تومانی، علامت‌های نزولی را به طور موقت باطل می‌کند.

عامل اصلی سقوط کانالی
به باور فعالان مهم‌ترین عاملی که موجب شد سکه امامی مرز ۱۰ میلیون تومانی را از دست بدهد، افت قیمت دلار به زیر محدوده ۲۳ هزار و ۸۰۰ تومان بود. اسکناس آمریکایی بارها در روزهای اخیر توانسته بود در محدوده ۲۳ هزار و ۸۰۰ تومان مورد حمایت واقع شود. به همین دلیل شکست روز دوشنبه، پیام مهمی برای معامله‌گران بازار سکه داشت و آنها را فروشنده کرد. دلار در روز دوشنبه ۲۶۰ تومان از ارزش خود را از دست داد و به بهای ۲۳ هزار و ۶۵۰ تومان رسید. تحلیلگران فنی باور دارند در صورتی که اسکناس آمریکایی محدوده ۲۳ هزار و ۵۰۰ تومانی را از دست بدهد به سوی کانال ۲۲ هزار تومانی قدم برخواهد داشت. معامله‌گران سکه با توجه به نزولی شدن انتظارات در بازار ارز دست از حمایت ۱۰ میلیون تومانی کشیدند و در صورتی که قیمت دلار افزایشی شود، به احتمال زیاد خریداران به بازار سکه نیز بازخواهند گشت.

برای اینکه شدت افت قیمت دلار در روز دوشنبه بهتر تصویر شود، باید گفت که این ارز با افت یاد شده به کمترین قیمت از ۸ بهمن ۹۹ رسید.

عامل دوم ریزش سکه
عامل دیگری که در روز دوشنبه زمینه‌ساز ریزش سکه شد، عدم افزایش بهای طلا در بازارهای جهانی بود. طلا تا ساعت 20 بعدازظهر سیگنال افزایشی خاصی را از خود بروز نداد و از 1779 دلار فراتر رفت. این در حالی بود که در روز یکشنبه بسیاری از تحلیلگران و سکه‌بازان اعتقاد داشتند که طلا هفته جاری را افزایشی آغاز خواهد کرد. توقف اونس در شروع کاری بازارهای جهانی، ضربه کاهشی دیگری بود که به معامله‌گران بازار سکه وارد شد.

برخی فعالان اعتقاد دارند، تعطیلی‌های اخیر بازار طلا و محدودیت‌های قرنطینه‌ای نیز در افت قیمت‌ها اثر داشته است. در کنار این، گروهی عنوان می‌کنند در ماه مبارک رمضان تقاضای فیزیکی برای خرید سکه و طلا کاهش پیدا کند. طلای ۱۸ عیار نیز به واسطه همین کاهش تقاضا، روز دوشنبه مرز یک میلیون تومانی را از دست داد. ساعت ۴ بعدازظهر سومین روز هفته، طلا در محدوده ۹۹۵ هزار تومانی نوسان می‌کرد که ۱۴ هزار تومان کمتر از روز یکشنبه بود. گرم طلا با از دست دادن حمایت یک میلیونی می‌تواند دچار نزول بیشتر شود.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمشاورهفروشگاهتماس با ما